Všemožné využití azeritu - Jakých šíleností se můžeme…

  Azerit    Využití    BfA   

Přemýšleli jste někdy nad tím, k čemu všemu by mohl být azerit využit? My ano, proto jsme si pro vás připravili článek plný šílených nápadů, které by se v příštím patchi mohly stát skutečností.

 

Bomby

První věc, co mě napadne, hlavně ve spojení s gobliny, jsou bomby. Myslím si, že Gallywix milerád provede nějaké ty testy, které určí, jak moc je azerit výbušný. Navíc se nám blíží válka, takže je nadmíru jasné, že obě strany budou zbrojit, jak jen to půjde.

 

Možná dokonce někdo přijde na to, jak dostat azerit do tekuté podoby, čímž bychom se mohli dočkat například napalmu.

 

Další podobnou zbraní by mohla být bomba na bázi bílého fosforu, akorát by v ní byl azerit.

 

Zbraně

Myslím, že je docela vysoce pravděpodobné, že se v příštím patchi dostaneme ke zbraním, které budou z azeritu nebo do nich bude azerit nějak zakomponovaný, aby zvýšil jejich sílu.

 

Přeci jen byl každý hrdina zvyklý na sílu Artifact zbraně a přijde mi jako nesmysl, abychom se teď opět vrátili k obyčejným zbráním. Čeká nás další mocný soupěř a pomocí obyčejných zbraní ho určitě neporazíme.

 

Drogy

Všichni moc dobře víme, že se na magii můžete stát závislí. Azerit je podle všeho velkým a mocným zdrojem magie, takže bych se nedivil, když by se objevil někdo, kdo by sjížděl čáry azeritu, popřípadě ho kouřil. Ačkoliv si nedovedu představit, co by to s ním provedlo.

 

Palivo

Mohl by být azerit palivo? Určitě by to tak mohlo být. Už jen tím, jak vytryskává ze země, připomíná ropu. Třeba se dočkáme nových spalovacích motorů na azerit, což mě přivádí k úvaze: co když je Země taky Titán a my mu odčerpáváme krev?

 

Proměna v polo-Titána - Nová classa?

Jestliže se někomu podaří přeměnit azerit do kapalného skupenství, mohli bychom se dočkat prvních polo-Titánů. Zní mi to skoro jako nová classa, kterou by někdo stvořil pomocí podávání azeritových transfuzí.

 

Zní to možná trochu šíleně, ale zrovna tohle mi přijde dost reálné. Minimálně si myslím, že se objeví nějaký ogr, který pohltí trochu azeritu, takový druhý Cho'gall.

 

Azerit a černý trh

Azerit se taktéž pravděpodobně velmi rychle dostane na černý trh. Přeci jen, kdo by netoužil vlastnit část spícího Titána. Jde o jakýsi symbol bohatství a moci, právě proto ho má samotný Gallywix na svém žezle.

 

Cereálie

Když o tom tak přemýšlím, tak se určitě do příštího roku na shopu Blizzardu dočkáme nových cereálií. Který správný hrdina by si nepřál snídat azerit? Ta správná snídaně pro správného zachránce Azerothu! Již brzy na Blizz store.

 

Osobně se nemůžu dočkat, s čím dalším Blizzard přijde. Doufám, že nás něčím příjemně překvapí.

A na co byste použili azerit vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanzias 18.01.2018 01:18

Šňupat krev titánského nevyvinutého plodu?! Jak si dovolujete...

... mě vynechat?!

Miťosk 17.01.2018 16:49

azerith je cista droga

pecival 17.01.2018 14:00

Azerit sme tu kedysi davno mali a bol k nemu aj pet len sa to volalo azurit a Azuritek.
http://eldar.cz/zizala/soty/009.htm -te len tak trochu mimo

Jikonekt 15.01.2018 22:41

Drogy :_) to je novinka... misto AP budeme kazdej den makat na pravidelnou davku azeritu (chtelo se napsat Azuritu :_) A kdo nenafarmi/nenakrade dost, tak mu postavicka chcipne nebo se aspon oslabi tak na 10% protoze abstak:_) Aby to bylo troksu HC :_) Ta pradstava mne vylozene bavi :_)

Bellatrix 15.01.2018 22:59

Třeba nás na to Blizzard připravoval tím, jak jsme museli Nightfallen furt nosit manu. Abychom si zvykli, až budeme trpět absťákem sami. A abychom konečně věděli, jaké to je!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Walther 16.01.2018 09:03

Resurrection Sickness dostane nový špouštěč.

Walther 15.01.2018 21:44

Co by to bylo za párty bez drcenýho azeritu!

Bellatrix 15.01.2018 22:57

Já zůstanu věrná bloodthistlu. Tyhle moderní drogy, no jo, ti mladí musí pořád zkoušet něco novýho...

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet