Výsledky literární soutěže

/pic/uploaded/lit-soutez

Výsledky soutěže o nejlepší povídku jsou konečně tady! Než se dostaneme k samotným výsledkům, k vyhlášení vítěze, rád bych se omluvil za velké odložení. Je mi moc líto, že vše kvůli mé chybě trvalo tak dlouhou dobu, máte u mě velkou omluvu.

Výsledky týkající se 2. a 3. místa byly velmi těsné, jeden přesto musel získat lepší výsledek. První místo vyhrávalo již od začátku, i když konkurenční povídka Země a Oheň se líbila stejně (bohužel nesplňovala pravidla).

3. místo


Na třetím místě se umístila povídka Poslední Khaz´Gorothův paladin. Soutěže se mohla zúčastnit pouze zkrácená verze této povídky.

Chvíli jen tak sekal a Demonslayer jeho rány odrážel. Pak ale úplně nečekaně sekl jednou zbraní a druhou sekl do jediného směru, kam mohl Demonslayer uhnout. Naštěstí zapracovaly rychle jeho reflexy, odrazil jednu zbraň, pak uhnul a kopl do něj, takže se pirát svalil. Přistoupil k němu a praštil ho kladivem do obličeje.

2. místo


Druhé místo obsadila povídka s názvem Hrdina

Vyšli jsme z úzké chodby do ohromného sálu, zdobeného po stěnách runovými rytinami. Oheň na loučích zadul, jak nabral čerstvý vzduch. Všichni jsme jej nasáli nosem. Po dlouhé době čerstvý proudící vzduch. Na konci ohromné místnosti pableskovali první paprsky denního světla. Od Ironforge nás dělil pouze tento sál a údolí rozpínající se od úpatí hory až k městu. Ještě jednou jsme nasáli do plic vzduch a rázným krokem jsme vyrazili k ústí jeskyně. Zbývalo sotva padesát stop od světa venku, od světla. Avšak byli jsme nuceni zastavit. Byli jsme obklíčeni. Náš dech se rozléhal pod obrovským kamenným masivem příliš nahlas. Trollové, ty krvechtivé bestie nás slyšeli.

1. místo


Největší gratulace přichází pro autora povídky Osvobození, které si získalo největší počet hodnotících. Gratulace tedy míří Thíkianovi.

Amnennar se odvrátil. Krutý, mrazivě modrý přísvit v jeho prázdných očních důlcích jako by pohasl, stínů v jeskyni ubylo; spletí trnitých větví vysoko nahoře se prodral osamělý sluneční paprsek. Věkovitý nemrtvý stojící v jeho svitu jako by ztratil na moci i hrozivosti – zůstala zkroušená shrbená silueta. Dlouhou dobu bylo ticho; kameny pokryté jinovatkou jiskřily jako diamanty.

Všem velmi děkujeme za účast a umístěným blahopřejeme!

Výherce bude kontaktován na email, ze kterého byla zaslána povídka.




Naposledy upravil/a Wrent 31.08.2013 v 20:09:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 16.03.2010 12:49

Opraveno.

Redder 16.03.2010 12:46

Poslední Khaz´Gorothův paladin nelze načíst ... Chyba 404 Objekt (požadovaná stránka) nenalezen.

Javorovej 15.03.2010 22:16

asi mám slabé VooDoo věcičky jdu si koupit knížku VooDoo - snadno a rychle

krejzy 15.03.2010 18:19

Javorej: Nějaká vyšší mocnost mě ochránila, protože viděla průběh...

rogam 15.03.2010 18:10

Krejzy, díky, že si mě rovnou nevyhodil a že si to velkomyslně tu povídku moji (3. místo) zkrátil

Javorovej 15.03.2010 18:02

asi naše VooDoo nefungovaly ....aspoň, že už jsou výsledky na světe

krejzy 15.03.2010 18:00

No, já děkuju, že jste mě za tu dobu pomocí nějakých VooDoo panenek nezabili

rogam 15.03.2010 17:51

Congrats, Thikian

NULL 15.03.2010 17:46

konecne vysledky!! diky ti

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet