World of LordCraft

Čína je známa tím, že kopíruje vše, co může. Od textilu až po auta. Proto nebuďte překvapení, že v Číně narazíte na kopii Škodovky, iPhonu nebo Windowsu. Ostatně kopírovat programy a hry jim docela jde. Dokazuje to i jeden z jejich posledních počinů v kopírování. Čínská firma Gspirite se přinejmenším dost inspirovala světem WarCraftu.
/pic/news/wolc
Jak již z nadpisu vyplývá, hra se jmenuje World of LordCraft. Což je značně podobné názvu World of WarCraft. To ale není poslední věc, kterou se nechala tato Čínská firma inspirovat při tvorbě své strategie, která se hraje v internetovém prohlížeči. Hrát můžete za 2 frakce: Alianci (Lidé, Elfové, Trpaslíci) a Hordu (Orkové, Trollové, Taureni). Ovšem nebojujete proti sobě, ale proti Demon Legion (Démoni, Nemrtví, Nagy). Hra je v klasickém izometrickém pohledu, bojujete, staráte se o svůj hrad, těžíte suroviny a získáváte větší reputaci. Můžete si vyzkoušet betaverzi.
V ShoutBoxu se již někteří na toto téma baví. Ohledně toho, zda by je Blizzard žaloval atd. No snad i zažaloval, ale otázkou zůstává, zda by to k něčemu bylo. Čínské zákony jsou ke kopírování značně tolerantní. Každopádně pokud by byla nějaká žaloba na tuto hru ze strany Blizzardu, budeme o tom informovat. Jak se vy stavíte ke kopírování, kterého se většinou dopouštějí Čínské firmy? Schvalujete kopírování světa WarCraftu? Líbí se Vám hra? Měl by Blizzard žalovat Gspirite a myslíte, že by uspěl? Na tyto a další otázky můžete debatovat v komentářích.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 22.03.2010 12:51

todle je uplne uzasny prestanu hrat wow a jde se na wol

Snake Plisken 22.03.2010 12:20

Se muzu jen smat,jak se tu nekteri spratci rozciluji Vam ta hra zacina lezt na mozek! se potom nedivim,ze ve skolach je plno rozmazlenych,obeznich a retardovanych deti...Bych vam tu cinskou hru doporucil jako odvykaci kuru!!

Snake Plisken 22.03.2010 11:35

Nemůžu udělat nic víc než se zasmát: Hahaha

Djgaina 22.03.2010 10:48

Zažalovat? nemá cenu, neuspěli by...pokud nějáký název nebo věc není patentovaná

Snake Plisken 22.03.2010 10:37

Povědomé? Dokonce stejné.

Sunkael 22.03.2010 09:49

Dokonce i jejich svět stvořili Titáni nepřipadají vám nazvy některých lokací povědomé?

Vikano 22.03.2010 09:48

rovnou mohli udelat world of warcraft cinaclysm

Vikano 22.03.2010 09:47

OMG!tak tohle uz ty zlute ku*** posr*** vetsi deb**** jsem v zivote nespatril....tomuto se rika demence....at jdou do pi** ty mrd** zlute at je blizzard zaluje cur*** zam***** je to totalni pi****** vsadim se ze to bude hrat tak 8lidi....wow hraju 5let a vetsi cur*** jsem nevidel....BB!

Vikano 22.03.2010 09:26

tak ten Arthas na konci to zabil ...Čiňania si v týchto ohľadoch môžu robiť čo chcú...toto presne spravili s Googlom...všetkom im zakázali a vytvorili si to isté len sa to trošku inak volá...

bufon 22.03.2010 09:25

zažalovat je a hra se mě vubec nelibi to je všecko co umí skopirovat hru a ještě tak bidně že to neni ani možný TO:Jedy - chápeš ale když si nechaj srat na hlavu tak to pak uděla víc lidí sice to neni žadnej konkurent ale berou jim jejich napady

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet