WoW Legion má více než 10 milionů aktivních hráčů!

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news7
Aktualizace: Dle všeho se jednalo o špatný překlad / špatné pochopení redaktora polského časopisu. Tiskový mluvčí to potvrdil webovému magazínu GamesBeat: „Mluvili jsme o tom s Tomem a mohu potvrdit, že jde o chybu v pochopení nebo špatnou citaci. Naše pravidlo, které funguje již téměř rok, je stále stejné – nemluvíme o počtu aktivních hráčů“. Je to téměř neuvěřitelné a člověk si připadá jako v pohádce. Přestože se Blizzard zařekl a nechtěl sdílet žádné informace o tom, kolik má World of Warcraft aktivních hráčů, musel se Tom Chilton v polském herním časopise PIXEL rozpovídat o tom, jak to vypadá s World of Warcraft. Ano, podobných náznaků už bylo několik, ovšem všichni čekali, zda se dočkáme nějakého čísla, které nám napoví, jak moc se Legion povedl nebo nepovedl. A jak to tedy vypadá? Tom Chilton uznal, že v době rozhovoru bylo 10.1 milionů platících hráčů a že je dost možné, že se dostanou i přes 12 milionů. Poznamenal také, že World of Warcraft má více než 100 milionů registrovaných účtů! Co si o těchto číslech myslíte vy? Změnila se hustota hráčů nějak? Pozorujete to na svém serveru? Já tedy rozhodně!


Naposledy upravil/a Ellendway 07.10.2016 v 13:57:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Merneron 07.10.2016 20:36

Mimochodom, čo hovoríte na nájdené súbory v novom pripravovanom patchi? http://imgur.com/a/jtkyf

Esperanta 07.10.2016 19:14

Ve Warlordech bylo PvP to jediné, čím se hráči mohli zabavit. Ale ne každý na to je.

corpsen 07.10.2016 18:47

PvP broken jako vždy, PvE super, leveling super, artefakty broken, world quests super, profese super, legendarky super nejvice to níčí artefakty, porad aby se farmily world questy, kdo nema moc casu, nemusi ani hrat

07.10.2016 16:48

Co si o těchto číslech myslíte vy? Změnila se hustota hráčů nějak? Pozorujete to na svém serveru? Já tedy rozhodně!
ja si teda uprime zmen nijak moc nevsiml uz jen kvuli zrcadlovymu rozdeleni map, jinak cekacky na dung 10-20 minut stejne jak v draenoru

Jikonekt 07.10.2016 14:32

twice
Ja naopak prave nehral PvP diky tomu ze sem po pozdnim startu v seasone potkaval v pvp pouze lidi ve full conquest gearu, ve chvili kdy ja byl celej v modrym ... Ted uz je rozdil u pvp gearu mezi nejhorsim a nejlepsim jen kolem 10% procent. Pokud se chces citit jako nepremozitelny pánko tak mas prave moznost PvE.
Chapu, co clovek/hrac to nazor a jiny preference. Ale za me osobne teda WoWwhraju jako MMO RPG a to je vzdy bylo o shanneni gearu a nejlepsiho vybaveni at uz na PvE nebo PvP. Kdyz budu chtit hrat instatntni multiplayer arenovou rezbu, kam se jen pripojim a hraju a vsichni tam mame stejny staty a stejny sance, tak spustim miltiplayer jakykoli jiny hry ne MMO RPG (treba MOBU, hry jako For Honor, klidne i CS:GO apod...). Pro mne ma PvP v MMO kouzlo z velky casti prave v tom, ze si tu postavu nejak vybavujes a zlepsujes.S tvoji logikou by mohli zrusit i TIER sety u PvE a vsem raiderum v kazdym RAIDu natsvait stejny staty a rict, ze ted je to konecne o skillu ten progress raidu a ne o tom, jaky maj na sobe veci. Urcite by se hned zvednul pocet lidi dychticich chodit raidy:_)

twice 07.10.2016 13:54

Jikonekt
To mne osobne uplne naopak...
V 7.1 budes mit na altech world questy odemcene po dosahnuti 110 lvlu, nektere veci neni treba videt cerne, kdyz staci jen par uprav aby se dost veci zmenilo k lepsimu. Nazor na pvp se ruzni, ja osobne treba naopak hraji v legionu nejvic ze vsech datadisku uz jen proto, ze ten pocit ze souboje je uplne jinde, uz se nemusis jak dezo honit v arenach 15minut s healerem, protoze proste nejde zmasit. Uz to neni ciste o gearu ale i o skillu coz teda rozhodne nevidim jako negativni vec. Ja naopak prave nehral PvP diky tomu ze sem po pozdnim startu v seasone potkaval v pvp pouze lidi ve full conquest gearu, ve chvili kdy ja byl celej v modrym ... Ted uz je rozdil u pvp gearu mezi nejhorsim a nejlepsim jen kolem 10% procent. Pokud se chces citit jako nepremozitelny pánko tak mas prave moznost PvE.S talenty ve zbrani souhlasim, nekolik let se snazi zbavit stromoveho rozdeleni talentu a pak to narvou do zbrane s nalinkovanou cestou bez moznosti to menit podle potreby aniz bys byl ve ztrate ( trosku diablo 2 styl )Legion se mi celkove libi ale faktem zustava ze si spoustu veci ulehcili ... min modelu itemu ( protoze se scalujou), treasury sou jen fádni bedny na ruznych mistech, ve wod tohle bylo mnohem lepsi ... frakce na reputace nabizi skoro nulovou odmenu ( craft itemy za revered repky, ktere maji itemlevel pod 830 ... zadny transmogy, mounti proste nic - takze farmeni na druhych postavach bude fakt utrpeni ) , nulova variabilita vzhledu artefaktu ... ty ostatni modely sou zamceny za takovou zdi, ze vlastne vetsina stejne sedi na jednom modelu v ruznych barvach )

barrny 07.10.2016 12:19

Také se přidám na stranu tech co si myslí, že legiob AC se tváří perfektne tak svým stylem naprosto zabil PVP a lakování albu a nejvetsi hloupost jsou artifakt power,který je tak stupidní, že musite ho znovu expit i na sekundární povolani stejne postavy. A co se profesi tyce další katastrofa. Myslím že po vystřízlivění si většina hráčů uvědomí že legion je dosti nedoreseny a v jistých ohledech katastrofální

Jikonekt 07.10.2016 12:09

Esperanta
Legion mě baví i ve chvíli, kdy mě Warlordi dávno přestali bavit. Držím jim palce.
To mne osobne uplne naopak. Ano je to hezke a zabavne na prvni projiti. Ale levelovani altu nedomysleli, neb cloveka nuti prohczaet s kazdym altem ty same lokace a delat ty same Q uz jen kvuli odemnknuti world questu a vylepsovani zbrane a bez toho to mco dal hrat nejde. Zadne levelovani altu jen pres dungy a BG (ne ze by to nelso, ale ty Q v jednotlivejch lokacich aspon na zaklandi repku stejne pak udelat musite!). Take Q line pro jednotlive klasy na otevreni tretiho slotu u zbrane jsou pro mne osobne nudne, otravne a zdlouhave (bavi mozna trosku jen poprve (u prnvi postavy). Dale je to snad nejhorsi datadisk pro casual PvP hrace... neni vubec duvod chodit random BG nebo Ashran... navic nepridali do hry jedine nove BG ani novou obdobu Ashranu. Zrusili uplne PvP vendory a nejakej zajimavej PvP EQ. Delaj hru jen pro raidery (ackoli je to z tech 10 milionu mensina hracu) a pak se divi, ze lidi hru pomerne rychle opousteji. Take ta nustnost jit jen a jen jendou nalinkovanou cestou artefaktu, protoze jine pouzitelne zbrane ted ve hre neexistuji, je zvlast u hrani altu take strasny opruz. Koho proboha bavi farmit porad dokola AP?No naslo by se toho vice... Ale proste mi prijde ze ta hra cim dla vic ztraci nejake to MMO kouzlo a pocit volnosti a nuti vas delat stale dodkola uplne to same a jit cestou jednoho jedineho mozneho scenare, ktery je sice kvalitni, ale nudi uz napodruhe a napotreti prudi... napoctvrte to az boli :_)

Esperanta 06.10.2016 10:17

kritik
Ano to číslo by mohlo být pravdivi, při startu každýho datadisku to stoupne na 10m+ ale je trochu komický, že když to klesá na rekordně nízký hodnoty tak to radši přestanou zveřejňovat a při prvním nárůstu se hned hrdě pochlubí, je to celý o tom jestli máme nějakej novej content a nebo jak roboti dělat 14 měsíců každej den pořád to samý, v tom neni žádná věda, lidi se chtěj ve hře bavit a ne dělat to co dělali už milionkrát, takže další vývoj záleží především na blizzu a nikoliv na hráčích, kteří se vždy vrátí.
Samozřejmě, že se pochlubí. Co by se nepochlubili. Ty čísla jim přeju a přeju jim, aby si to udrželi. Legion mě baví i ve chvíli, kdy mě Warlordi dávno přestali bavit. Držím jim palce.

kritik 06.10.2016 09:06

Ano to číslo by mohlo být pravdivi, při startu každýho datadisku to stoupne na 10m+ ale je trochu komický, že když to klesá na rekordně nízký hodnoty tak to radši přestanou zveřejňovat a při prvním nárůstu se hned hrdě pochlubí, je to celý o tom jestli máme nějakej novej content a nebo jak roboti dělat 14 měsíců každej den pořád to samý, v tom neni žádná věda, lidi se chtěj ve hře bavit a ne dělat to co dělali už milionkrát, takže další vývoj záleží především na blizzu a nikoliv na hráčích, kteří se vždy vrátí.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet