Battle.net - jak s ním spojit WoW account

Ze všeho nejdřív bych chtěl říci, že pokud si svůj account do tohoto data nespojíte, nic se vlastně nestane, akorát již nebude možné se s Vaším starým account name přihlásit. Jakmile svůj WoW account spojíte s battle.net, budete se přihlašovat pod svým Battle.net nickem, což je Vaše emailová adresa.

Jak se zaregistrovat na Battle.net

Pokud již svůj Battle.net account máte, můžete tyto kroky ignorovat, pokračujte až tím "Jak spojit svůj WoW account s Battle.net". Běžte na https://eu.battle.net/login/ a klikněte na Sign up now!
/pic/battle.net/sign_up
V dalším okně vyberte Vaši zemi (nejspíš tedy Česká republika nebo Slovensko). Po vybrání si musíte přečíst licenční podmínky a souhlasit s nimi. V následujících dvou oknech vyplňte Vaše osobní údaje. V posledním okně musíte kliknout na Create Account.
/pic/battle.net/create_account
Jakmile dokončíte registraci, měla by Vám na zadaný email přijít potvrzovací zpráva s odkazem, na nějž klikněte.

Jak spojit svůj WoW account s Battle.net

Abyste spojili svůj account s Battle.net accountem, běžte na https://eu.battle.net/login/ a přihlašte se. Dostanete se na stránku Vašeho profilu. Vy klikněte na tlačítko Begin Merge.
/pic/battle.net/merge_account
Na další stránce napište account name a heslo Vašeho starého WoW accountu. Nakonec potvrďte kliknutím na Merge Account. Od této chvíle se do hry přihlašujete přes údaje Vašeho Battle.net accountu! Po úspěšném spojení accountů byste měli na záložce profilu vidět krabici některého z WoW produktů (podle toho, co máte na accountu aktivované).
/pic/battle.net/my_games
V případě nějakých dotazů se nebojte ptát kohokoli z redakce, na shoutu nebo na fóru.

Naposledy upravil/a Novom 11.10.2009 v 22:02:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 17.08.2011 11:18

Budeš mít zpřístupněn obsah datadisku Cataclysm. Více o Cataclysmu si můžeš přečíst tu -> http://wowfan.tiscali.cz/clanky/cataclysm/1/.

kuroihebi 17.08.2011 10:28

prosím vás mám dotaz o přístup k čemu všemu příjdu, když nebudu mít aktivovaný cataclysm datadisk?

Armyelf 27.05.2010 09:26

caw ja hraju na neofiku a chce to po me ten specialni ucet cos tim???

zoufalec 18.05.2010 15:18

Tak mi to dnes vratily, po 4dnech urgenci,ale vratily. Uz jsem byl na prasky, ze je WoW v trapu

zoufalec 18.05.2010 08:22

Ahoj, pred rokem jasem si dal pauzu od WoW, ted jsem se chtel vratit, ale muj game acc neexistuje. pritom main char na tom acc jde dohledat pres http://eu.wowarmory.com(je neaktivni). NA battleNetu na mem uctu vidim jen warcraft3, kterej jsem kupoval online soucasne s WoW. WoW mam retail s CD keyema. Psal jsem pres battlenet na reaktivate podporu, jednou se mi ozvali, at jim poslu vsechny udaje a CD key WoW1. Odepsali mi jen, jestli to pomohlo a od te doby nereagujou na me emaily? Nevite pls, na koho bych se mohl obratit nebo jak postupovat dal? Nejak jim prestavam verit, nove CD neminim kupovat a za dalsi chci z5 to, co mi patri? Moji zalezitost vyrizoval nejakej Adam L. Dik za radu

mistic 23.04.2010 20:47

Ahoj pls potrebuju nutne poradit mam stejnej problem jako Kaczula uz sem tam zadal cd key na wow classic TBC a 60 denní gamecard. Prosim rychle poradte.

Nikisek 18.03.2010 17:17

bud tak hodny a prosimte popis to nak jak to najdu to tlacitko nikde tam neni

Nikisek 18.03.2010 17:08

nevidim tak zadne tlacitko game manegement

Niki 18.03.2010 17:06

Dobrý den prosím pomoc mam problem stim ze kdyz se prihlasim an svuj acount tak mi to nevyhodi vas treti obratzek(crean) jen muj profil bez toho tlacitka merge a WORLD OF WARCRAFT@ACOUNT dekuji za odpoved

Javorovej 18.03.2010 11:17

tak si klikni na game management a měl by tam být merge your WoW acc (ale teď nevim, jestli nemusíš dát jako první add game)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet