Battle.net - jak s ním spojit WoW account

Ze všeho nejdřív bych chtěl říci, že pokud si svůj account do tohoto data nespojíte, nic se vlastně nestane, akorát již nebude možné se s Vaším starým account name přihlásit. Jakmile svůj WoW account spojíte s battle.net, budete se přihlašovat pod svým Battle.net nickem, což je Vaše emailová adresa.

Jak se zaregistrovat na Battle.net

Pokud již svůj Battle.net account máte, můžete tyto kroky ignorovat, pokračujte až tím "Jak spojit svůj WoW account s Battle.net". Běžte na https://eu.battle.net/login/ a klikněte na Sign up now!
/pic/battle.net/sign_up
V dalším okně vyberte Vaši zemi (nejspíš tedy Česká republika nebo Slovensko). Po vybrání si musíte přečíst licenční podmínky a souhlasit s nimi. V následujících dvou oknech vyplňte Vaše osobní údaje. V posledním okně musíte kliknout na Create Account.
/pic/battle.net/create_account
Jakmile dokončíte registraci, měla by Vám na zadaný email přijít potvrzovací zpráva s odkazem, na nějž klikněte.

Jak spojit svůj WoW account s Battle.net

Abyste spojili svůj account s Battle.net accountem, běžte na https://eu.battle.net/login/ a přihlašte se. Dostanete se na stránku Vašeho profilu. Vy klikněte na tlačítko Begin Merge.
/pic/battle.net/merge_account
Na další stránce napište account name a heslo Vašeho starého WoW accountu. Nakonec potvrďte kliknutím na Merge Account. Od této chvíle se do hry přihlašujete přes údaje Vašeho Battle.net accountu! Po úspěšném spojení accountů byste měli na záložce profilu vidět krabici některého z WoW produktů (podle toho, co máte na accountu aktivované).
/pic/battle.net/my_games
V případě nějakých dotazů se nebojte ptát kohokoli z redakce, na shoutu nebo na fóru.

Naposledy upravil/a Novom 11.10.2009 v 22:02:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Thabras 19.11.2009 19:24

Vždy ked sa chcem prihlasit ukažu mi krajinku nelfov a píšu tam downloading update 0% a potom že mam stlačiť restart. Ja to stlačim a oni vypisiju že asi budem muset resetovat nejaky technicalny support. PLEASE CO MAM ROBIT

Mam 19.11.2009 18:41

hele taky mam vytvorenej acc na battle.netu a i krabici tam mam a delal sem to driv nez po uplynuti datumu a porad mi nejde se lognout ve hre co to?

Wrent 16.11.2009 12:11

asi to je fakt tim že to dělam až ted , kdejaký soumen se to snazí se mnou zachranit az ted a je to asi pretizeny .

Wrent 16.11.2009 11:41

jako mi to faka normalne, sem si to mergnul 5 dni predem a nemam ted s tim takovy pruser.....

Wrent 16.11.2009 11:37

to jsem zvedav , nejak mě to neslo , fakt jsem to nepochopil , každá dobrá změna je krok zpět :-) bych se na to ...zatím díky snad to spistím

Wrent 16.11.2009 11:14

pri mergnuti ti to velkym napisem napsalo ze se uz prihlasujes pres emailem a nove heslo ktere jsi zadaval pri mergnuti

Wrent 16.11.2009 10:37

cau zoufalci :-) jsem na tom naprosto stejne . muzete me poradit . Mám snad aktivivaný accout , protoze mám prilozene krabice . Mám ale problém se prihlasit do hry . Pri prihlášeni me pořád odkazují na battle net . Pritom mergnutou hru mám a nejde to zpustit . Spouštím hru na ploše pod starou ikonou , nebo je nekde na battlu ikona na spustení , prihlauju se pod starým heslem nebo pod emailem ? tahle inovace je fakt dost dobrá !
díky

Wrent 16.11.2009 10:33

:-)

Snake Plisken 14.11.2009 11:03

Nemáš čekat na poslední chvíli. Já to mám už přes měsíc udělané

Mam 14.11.2009 10:59

Tak tohle Blizz zase nezvládl. Evidentně je server přetížený jak ... čekám na potvrzovací mail už 2 dny. Několikrát jsem kontroloval, zdali je vše v pořádku a odklikával novou verifikaci - marně.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet