Black Temple

Black Templelack Temple, dříve známý jako Temple of Karabor, častokrát změnil svého vlastníka. Nejdříve byl využívaný jako hlavní chrám pro Draenei a jejich kněze, všichni Draenei zde byli kdykoliv vítání v tomto poklidném místě, které sloužilo mimochodem i k meditaci. Bohužel nedlouho poté, co se zde usídlili Draneiové, obsadili chrám pekelní Orkové, většinu Draenei zabili a využívali chrám jako svoji základnu. Orkští warloci zde vykonávali rituály, při kterých vyvolávali démony nebo ničili zemi po celém Draenoru. Gul’Dan ovládnul toto místo a využil jej jako hlavní sídlo pro Shadow Council, během pobytu Shadow Council se Temple of Karabor začalo postupně říkat Black Temple, zavítal sem i, v té době smrtelný, Ner’Zhul, který z Black Templu udělal pevnost.

Poté co Ner'zhul otevřel portály po celém Draenoru, což mělo za důsledek částečné zničení Draenoru, se v Black Citadele usídlil pit lord Maghteridon, sloužící Plamenné Legii. Z Black Citadely Maghteridon vládnul Orkům po celém Outlandu a přivolával na něj nové jednotky Plamenné Legie pomocí Dimensionálních Portálů. Strategickou výhodu těchto portálů si uvědomil Illidan a po těžké bitvě se mu je podařilo zavřít. Následně se Illidan rozhodl, že zaútočí i na sídlo pekelného pit lorda a následujícího dne oblehl Černou Citadelu spojeným vojskem Krvavých Elfů, Nagů a Broken Draenei. Po vyčerpávající bitvě stanul Illidan na vrcholu Černé Citadely jako vítěz a hned začal přemýšlet o tom, jak dobít zbytek Outlandu a přinutit všechny, aby se klanili před jeho sílou.

Nedávno byl Illidan zabit hrdiny Aliance a Hordy, od té doby je Black Temple bez vlastníka.

[video]WKFkUi7ceQM[/video]

Dungeon:

Black Temple jako dungeon je pro 25 lidí, obsahuje 9 bossů: High Warlord Naj'enjtus, Supremus, Shade of Akama, Gurtogg Bloodboil, Teron Gorefiend, Reliquary of Souls, Mother Shahraz, Illidari Council, Illidan Stormrage a při jeho vyčistění vám pomáhá Akama a Maiev, Maiev pouze u zabíjení Illidana, padají zde 3 části do T6, legendární zbraně Warglaive of Azzinoth , Warglaive of Azzinoth a do patche 2.3.3 byl vstup možný pouze s Medallion of Karabor. Vstup do pevnosti je hlídán Doomwalkerem, což je masivní fel reaver postavený v Legion Hold.

Před Black Templem je i vojsko Scryers a Aldors, které vede Naaru Xi'ri. Samotný Black Temple obsahuje před vchodem i dvě křídla, obě jdou proti sobě na opačné strany, jedno je okupované Krvavými Elfy, kteří jsou s Keal'Thalasem a druhé je obsazené pekelnými Orky.

Kde se nachází: Outland, Shadowmoon Valley

Naposledy upravil/a Nekros 18.12.2010 v 00:40:07.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Nekros
Petr Matějovský

Nekros je autorem 67 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Nekros 18.12.2010 00:35

Naučte se lore, přečtete si Zrod Hordy. Black Temple byl dříve Temple of Karabor, chrám Draenei, kteří dobyli Orkové. Black Citadel nechal zbudovat Blachkand jako základnu pro operace Hordy, časem přejmenováno na Hellfire Citadel, jsou to dvě rozdílné věci. Tenhle článek jsem napsal, kdysi dávno, když jsem se zajímal o post redaktora, proto je dost špatnej, možná ho časem upravim.

Ellendway 17.12.2010 23:01

Warrior
BOHA vy tu fakt niektori ste riadny degeni co sa tyka pribehu radsej drzte hubu!
Ale ty jsi úžasný

Mordecay 17.12.2010 20:53

Warrior
BOHA vy tu fakt niektori ste riadny degeni co sa tyka pribehu radsej drzte hubu!
Čo keby si sa schladil?
blade-22
neni to nahodou black citadel
Black Temple a Black Citadel je to isté, len sa zmenila poloha z Helllfire Penninsula do Shadowmoon Valley. Bolo to aj potvrdené.

Gortak 17.12.2010 20:45

BOHA vy tu fakt niektori ste riadny degeni co sa tyka pribehu radsej drzte hubu!

blade-22 17.12.2010 18:49

neni to nahodou black citadel

aktzv 07.07.2010 18:46

Valien:W4 mnela vyjit ale Blizz se rozhodl ze se na to vykasle protoze mu to nevynese tolik penez, je to hold mamonařska firma....

Taroxor 04.07.2010 00:40

Protože při tom způsobil i mnoho spatnych veci, ano zavrel portály ale proto, aby se mohl zmocnit BT a nasledně celého Outlandu. A btw souhlasim s blabla co se týká dobrých a zlých

prokopik 30.05.2010 13:30

Jen nechapu proc se všichni snazi zničit Ilidana.On udělal vlastně same dobre věci.zavřel portaly, atd...

Ellendway 19.03.2010 23:29

To Figaro: Horda ze zastupuje zlo? invazivní typ? ty pribehu warcraftu nerozumis tak nekecej hovadiny, zlo zastupuje plamenná legie a jim podobní (pohroma, černá letka atd.),kdyz neco takhle hodnotis je opravdu videt co si za vypatlance.

GraPe 01.02.2010 09:24

To je pravda, pozdeji ho zabil nejaky ork nepamatuju si jmno.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet