Black Temple

Black Templelack Temple, dříve známý jako Temple of Karabor, častokrát změnil svého vlastníka. Nejdříve byl využívaný jako hlavní chrám pro Draenei a jejich kněze, všichni Draenei zde byli kdykoliv vítání v tomto poklidném místě, které sloužilo mimochodem i k meditaci. Bohužel nedlouho poté, co se zde usídlili Draneiové, obsadili chrám pekelní Orkové, většinu Draenei zabili a využívali chrám jako svoji základnu. Orkští warloci zde vykonávali rituály, při kterých vyvolávali démony nebo ničili zemi po celém Draenoru. Gul’Dan ovládnul toto místo a využil jej jako hlavní sídlo pro Shadow Council, během pobytu Shadow Council se Temple of Karabor začalo postupně říkat Black Temple, zavítal sem i, v té době smrtelný, Ner’Zhul, který z Black Templu udělal pevnost.

Poté co Ner'zhul otevřel portály po celém Draenoru, což mělo za důsledek částečné zničení Draenoru, se v Black Citadele usídlil pit lord Maghteridon, sloužící Plamenné Legii. Z Black Citadely Maghteridon vládnul Orkům po celém Outlandu a přivolával na něj nové jednotky Plamenné Legie pomocí Dimensionálních Portálů. Strategickou výhodu těchto portálů si uvědomil Illidan a po těžké bitvě se mu je podařilo zavřít. Následně se Illidan rozhodl, že zaútočí i na sídlo pekelného pit lorda a následujícího dne oblehl Černou Citadelu spojeným vojskem Krvavých Elfů, Nagů a Broken Draenei. Po vyčerpávající bitvě stanul Illidan na vrcholu Černé Citadely jako vítěz a hned začal přemýšlet o tom, jak dobít zbytek Outlandu a přinutit všechny, aby se klanili před jeho sílou.

Nedávno byl Illidan zabit hrdiny Aliance a Hordy, od té doby je Black Temple bez vlastníka.

[video]WKFkUi7ceQM[/video]

Dungeon:

Black Temple jako dungeon je pro 25 lidí, obsahuje 9 bossů: High Warlord Naj'enjtus, Supremus, Shade of Akama, Gurtogg Bloodboil, Teron Gorefiend, Reliquary of Souls, Mother Shahraz, Illidari Council, Illidan Stormrage a při jeho vyčistění vám pomáhá Akama a Maiev, Maiev pouze u zabíjení Illidana, padají zde 3 části do T6, legendární zbraně Warglaive of Azzinoth , Warglaive of Azzinoth a do patche 2.3.3 byl vstup možný pouze s Medallion of Karabor. Vstup do pevnosti je hlídán Doomwalkerem, což je masivní fel reaver postavený v Legion Hold.

Před Black Templem je i vojsko Scryers a Aldors, které vede Naaru Xi'ri. Samotný Black Temple obsahuje před vchodem i dvě křídla, obě jdou proti sobě na opačné strany, jedno je okupované Krvavými Elfy, kteří jsou s Keal'Thalasem a druhé je obsazené pekelnými Orky.

Kde se nachází: Outland, Shadowmoon Valley

Naposledy upravil/a Nekros 18.12.2010 v 00:40:07.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Nekros
Petr Matějovský

Nekros je autorem 67 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Satan 23.11.2009 19:31

Ja osobne za Hordu život položím, ale keď už chce niekto nadávať na Ali (resp., Hordu, na tom nezáleží), tak nech to aspoň napíše správne. Pretože keď niekto napíše lami, tak si o ňom pomyslím svoje. Understood?

Mam 23.11.2009 18:53

S5 k teme...

Wrent 23.11.2009 00:20

ali sou jen lami co dou v přesile ae jeden na jednoho nejdou když dostanou na prdel tak brečej a stěžujou si a tady dělaj kingy největší!!

Draculla 22.11.2009 19:24

aliance i horda sou potreba kdyby 1 z nich nebyl tak se nevyhrala 3 valka(W3) takze si myslim ze horda ani aliance nejsou idioti nebo tak neco.

Wrent 22.11.2009 15:15

to figaro: nechce sa mi citat vsetky komentare, ale rozhodne horda nezastupuje zlo mas vtom chaos.. mierumilovni taureni, shamanisticki orkovia, forsakeni ktori chcu zabit lich kinga atd...horda a aliancia bojuju vzdy spolocne proti plamennej legii alebo pohrome.... a ze invazivny typ heh...sak orci pod vedenim thralla odisli na kalimdor a sekali tam drevo a nasr@li tym elfov? no a humani drevo nesekaju.....(vzal som to trochu humorne)

seager 22.11.2009 08:54

Nic proti vám ale kdyby nebylo hordáku nebylo by co zabíjet Ale když třeba killuje náká roguna u portu do DM alíky tak to me jako třeba nasere lognu na locka řeknu to kámošovy roguně a společne ho tam deme resskilovat

seager 22.11.2009 05:45

Podle mě oněm ještě uslišíme....

seager 21.11.2009 23:51

Neltharion je dalsi hordackej blb, co kiluje aliky u portú, v Stv kempí expedici atd atd.. takovyhle typci co volí hordu jsou vetsinou pokrivení (mysleno dusevne). Horda je invazivní typ a reprezentuje zlo. Kdo se ji urputne zastava,tak jen dava najevo jakej je.

Mascius 21.11.2009 22:20

Je zarazajuce kolko dier si Blizzard vytvara v pribehu warcraftu.
Vo WC3 sa chcel Illidan skryt v outlande pred Kil'Jaedenom, pretoze sa mu nepodarilo znicit King Licha. Po dobiti Black Temple ho vsak Kil'Jaeden nasiel. Dal mu este jednu, POSLEDNU sancu aby King Licha znicil, co sa mu vsak znovu nepodarilo. A zrazu vo WoWku sa to uz neriesi, Illidan si spokojne vladne Black Temple. Je zvlastne ze to Kil'Jaeden nechava len tak bez povsimnutia, aj ked v konecnom dôslednu je Illidan zabity, aspon vramci pribehu WOW-ka.

Mam 21.11.2009 21:26

Illidan neni mrtvej jen je trochu reskilej to je vše a navíc BT nezměnila žádného vlastníka x-D to bi museli změnit celej příběh a to se asi nestane x-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet