Blizzard zablokoval účty za „Win-Trading“

  World of Warcraft    Blizzard    PvP   

 

Patříte mezi hráče, kteří využívají placených služeb třetích stran? Pokud ano, rozhodně zpozorněte, protože váš účet by mohl být zablokován. Blizzard před několika dny zablokoval slušnou řádku účtů, které se provinily proti pravidlům hry.

 

Přesněji jde o účty, které se zúčastnily takzvaného „Win-Trading“ systému Rated Battlegroundů. Zjednodušeně se dá říct, že pokud prodáváte nebo jste si koupili PvP Rating v Rated Battlegroundech, nejspíše to není úplně košer – porušujete tím pravidla užívání herní licence.

 

Afektováno bylo dle všeho mnoho účtů hlavně zprostředkovatelů těchto obchodů, přes které se domlouvaly obchody, případně byly využívány přímo ke hraní. Všechny tyto účty byly permanentně zablokovány a nebude možné je odblokovat.

 

To se samozřejmě neobešlo bez problémů, což komunitní manažér Ornyx zmiňuje i v příspěvku na fóru. Objevilo se několik účtů, které neměly se zprostředkováváním obchodů co dočinění, avšak byly do těchto obchodů určitým způsobem zainteresovány. Těm Blizzard odebral trvalé zablokování účtů na kratší dobu (dle našich informací jde o 3 – 30 dní). Bohužel se v celé vlně blokací objevilo i pár účtů, které s touto čistkou neměly vůbec nic společného. Blizzard se těmto hráčům omluvil a přidal jim 30 dnů herního času jako kompenzaci za možný stres.

 

Je vidět, že Blizzard čas od času vytahuje logy a zkoumá, zda hráči dělají ve hře něco, co by neměli. Není to tak dávno, co bylo rozdáno několik dárků v podobě permanentního zablokování herních kont za prodávání a kupování obtížnějších achievementů. Podvádět se prostě nevyplácí.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 09.05.2017 19:52

Jen do nich

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet