BlizzCon 2021 zrušen

  blizzcon    blizzconline    blizzard   

Loňský Blizzcon byl přesně před rokem zrušen a všichni jsme vzhledem k zlepšující se situaci ohledně koronaviru doufali (USA hlásí 50% proočkovanost), že se letos situace nebude opakovat. Nahradil jej BlizzConline, a byť jsme se dozvěděli spoustu novinek, chybělo tomu kouzlo. Bohužel, nemohli jsme se mýlit víc. Jako blesk z čistého nebe včera ve večerních hodinách přišla zpráva, která oznamuje zrušení letošního BlizzConu, opět z pera výkonné producentky BlizzConu, Saralyn Smith.

Saralyn Smith zdroj

 

Zdravím blizzardí komunitu.


Doufám, že jste zdraví a v pořádku. Jak se vyvíjí instrukce ohledně shromažďování lidí ve státě Kalifornii, jak se mění vývoj pandemie ve světě, týmy v Blizzardu diskutují, jaký to bude mít vliv na to, co nám chybí nejvíc: BlizzCon. Víme, že někteří z vás už plánují cesty přes hranice nebo dokonce přes oceán, abyste se mohli potkat s přáteli, rodinou a jinými členy komunity. Z tohoto důvodu jsme vás chtěli informovat, že letos nebudeme pořádat BlizzCon.


BlizzCon je epické a komplexní setkání lidí, jehož plánování zabere měsíce příprav. Nejen pro nás, ale i pro naše partnery, e-sport hráče, umělce a další spolupracovníky z celého svěa. Přetrvávající komplikace a nejistota z důvodu pandemie má dopad na naši práci, možnost správně naplánovat věci na všech frontách. Nyní jsme překročili bod, ve kterém bychom byli schopni udělat pro vás listopadovou akci takovou, jakou bychom si přáli.

 

Ale nechceme mít dlouho pauzu, než se s vámi zvou spojíme. Takže v mezičase máme v plánu menší globální akci, která se bude konat počátkem příštího roku. Bude to kombinace online show ve stylu minulého BlizzConline a menších osobních setkání. Více informací zveřejníme, jakmile bude více detailů.

 

Velmi se těšíme na to, až s vámi budeme moci znovu slavit. Do té doby na shledanou na Azerothu, Outlandu, v Sanctuary a v daších světech, které nazýváme domovy.

 

Byť se situace s koronavirem vyvíjí docela dobře, stále evidentně v případě mutací hrozí vysoké riziko, že se bude opakovat dění loňského roku. Je tedy zcela pochopitelné, že Blizzard opět sáhl po tomto kroku. A my mu za to tleskáme, jelikož se jedná o velmi rozumné rozhodnutí.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet