Budou The Thin Human a Vulpera hratelné rasy?

  Vulpera    Thin Human    Battle   

Asi není překvapením, že nový datadisk skrývá mnoho novinek a zajímavostí, které je potřeba vytáhnout ze souborů. Takzvaný datamining je tady s námi již mnoho let a právě díky tomuto manuálnímu vytahování dat z nových souborů jsme se s předstihem dozvěděli například o nových modelech postav, nových zbraních, mapách, atd. Teď to ovšem vypadá, že datamining poodhaluje možnou budoucnost spřátelených ras.

 

Dark Iron trpaslíci a Zandalari trollové nejsou žádnou novinkou. Dostanou se k nám již velice brzy a já se velice těším na to, až si budu moci konečně zahrát za novou verzi trpaslíka. A přeci jen… kdo by nechtěl hrát za Dark Iron trpaslici, která kolem sebe hází všechna ta paladinská kouzla, že?

 

Dlouhou dobu se ovšem přehlížely dvě nové rasy, které se do souborů dostaly. Jde o ‚The Thin Human‘ a ‚Vulpera‘. Ani jedna z těchto ras nebyla oznámena jako hratelná a v herních souborech byly tyto rasy označeny za klasické NPC. Zatím.

Ano, je pravdou, že se Ornyx, komunitní manažer WoW, v posledním příspěvku na fóru zmínil o tom, že ani jedna z těchto ras by neměla být hratelná a že nám nechce dávat falešnou naději, ale musím uznat, že rasa těch malých psomyší, nebo chcete-li korektně, Vulperů, vypadá naprosto božsky a hned bych vyměnil svého goblina za něco podobného. Je ale také potřeba brát v potaz fakt, že Ion Hazzikostas již několikrát řekl, že se dočkáme dalších spřátelených hratelných ras.

V souborech hry se objevilo hned několik informací o tom, že jak The Thin Human, tak Vulpera, by měli mít k dispozici hned několik povolání. Pokud by to tak opravdu bylo, rozhodně bych já osobně měl problém si vybrat mezi tím, jakou rasu si zvolím a jaké povolání si vyberu, protože přeci jen transmog určitých setů by na těchto dvou rasách vypadal dokonale (viz. warlock nahoře).

 

  • The Think Human: Death Knight, Hunter, Mage, Monk, Paladin, Priest, Rogue, Warlock a Warrior.
  • Vulpera: Death Knight, Hunter, Mage, Monk, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warlock a Warrior.

 

Je ovšem pravdou, že The Thin Human a Vulperové mají opravdu mnoho možností úprav a změn, které určitým způsobem personalizují postavu. Vyzkoušet si to můžete například v poslední verzi dressing roomu od WoWheadu (Vulpera, The Thin Human). I tato malá vodítka by mohla znamenat, že se jednou dočkáme dalších spřátelených ras, za které budeme moci hrát.

 

Ať je to ve výsledku jakkoli, je opravdu skvělé vidět, že Blizzardu nedochází nápady a můžeme čekat plno skvělých a zajímavě vypadajících ras a modelů. I když Vulpera určitým způsobem připomíná Chua rasu z MMORPG Wildstar, jen o pár kilo lehčí. Ale budiž Blizzarde, odpustím ti to, když bude Vulpera hratelnou rasou.

Rasa Chua z Wildstar.

 

Co si o tom myslíte vy? Jaké další spřátelené hratelné rasy byste ve hře rádi viděli?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 12.02.2018 16:15

ja nesouhlasím ani s jednou s těch ras kvůli lore wowka,to by bylo až příliš trapné ale jinyu,taunky,ogry nebo tuskarry ano

Jikonekt 13.02.2018 09:54

Co je proboha na hubenym člověku proti lore jakýkoli hry, kde se vyskytují lidé jako rasa?

Randy 12.02.2018 00:37

Thin Human dajme tomu, ale dúfam, že Vulpera ostane len jak NPC, neurazil by som sa keby z nich spravil Blizzard hrateľné rasy, ale predsa len nehrajeme 4story (jak to tu už bolo povedané), ale WoWko

Martins911 11.02.2018 20:48

Já bych si raději zahrál za démona a ne jako jen jeho lovec

Lyra 11.02.2018 19:37

Já osobně bych nejradši viděl Tuskarry pro Alianci a Taunka pro Hordu. Možná by to bylo v Hordě jako v kravíně ale alespoň by to přineslo nějakou tu další quest linku do Bordean Tundry :3.

Randy 12.02.2018 00:34

Anoo konečne super nápad na ďalšie subrasy, hlavne Taunka :3 šak tam by zamakli na ksichtoch a v podstate telo majú jakú taureni...

Jikonekt 12.02.2018 14:25

@Randy Zas asi nebudou hned delat uz druhou subrasu odvozenou od taurenu.

Randy 12.02.2018 15:28

@Jikonekt Tak nemusia to robiť hneď, ale časom by to šlo

Akari 11.02.2018 19:20

Ti thin humani vypadají jako by je právě osvobodili z Dachau

Drakunda 12.02.2018 13:19

Akari 11.02.2018 19:19

Vulpera, to je rasa dělaná přesně pro weeby. Ještě by to chtělo nějaké lolity jako má TERA a je to kompletní

Heakler 11.02.2018 18:33

Teda já vám nevím, ale mě se nelíbí jak Vulpera tak ten slabý mužík.. Jedno se hodí spíš do 4Story nebo do nějakých jiných fantasy, protože mluvící cute lištička/myš/pes nebo co to vlastně je.. mi do Warcraftu nějak nesedí. Co se týče slabého mužíčka, řekl bych že zůstane jen NPC, protože taková kost a kůže by pro Alianci žádná posila nebyla..
Pokud další hratelnou rasou pro Hordu budou Orci z Draenoru pak další Alianční rasou budou Broken z Argusu. Osobně bych ale doufal v Jinyu pro Alianci a Ogry pro Hordu.

Jikonekt 12.02.2018 14:28

Tak "slaby muzik" se daleko vic hodi na postavy magu, warlocku, pristu, rogun,... kde mi naopak prijde divna "Rambostyle" postava :_) Horda ma jako protivahu jeste vychrtlejsi/hubenejsi rasu... nemrtvy :_)

Zug 11.02.2018 18:03

Omg, nová rasa/NPCs který má vlastní animace. To je další Allied Race for sure! - každý druhý WoW hráč.

Já jsem pro větší variabilitu na 100%, ale polemizovat úplně o každým novým přídavku do alfy je docela unavující. Nechte se překvapit lidi.

cerv255 11.02.2018 17:23

The Thin Human bych klidně bral, stejně jak Kul´tiran, konečně by byla u lidí i jiná možnost než namakaný korby , ale ty Vulpery spíš ne, nějak mi do toho světa jako hratelná rasa nesedí.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet