Daily questy v Northrendu

ačneme oblastí, která je velice chudá na tyto questy, a tou je:

Borean Tundra



Zatím je zde jeden daily, nachází se v části zvané Coldarra. Je to ten samý quest jako normální Drake Hunt, tedy sehnat Raelorasz's Spear. Tento úkol je určen levlu 71, ale splnit ho můžete již na levlu 69.

Howling Fjord



V této oblasti jsou parádní questy pro Alianci. Jeden z nich je zopakovat vzdušný bojový úkol, odměnou je více než 7 goldů a +250 Explorers' League. Druhým je bombardování blokád a nedalekých pirátů ve Westguard Keep. Velmi zábavný quest. Odměna je opět 7 goldů a +250 Explorers' League.

Dragonblight



Zatím jediným daily v Dragonblight je Defending the Wyrmrest Temple. Tento Q vám dá možnost ovládat rudého draka s Immolate, Fire Breath, Renew a Blazing Speed. Musíte skolit 3 velké a 5 malých modrých dráčků, kteří útočí na tento hrad. Pokud splníte úkol do dvou minut dostanete Rapid Defense. Do tří minut je dokončení jednoduché ale do dvou už vyžaduje dávku trpělivosti. 15 a půl goldů a +250 Wyrmrest Accord, toť odměna za vykonanou práci :)

Grizzly Hills



Rovných 10 daily questů v lokaci! Všechny až na jeden jsou ve třech PvP oblastech podél hlavního toku.
Blackriver Logging Camp je malý ostrůvek a questy na něm jsou opravdu jednoduché. Úkolem je zabít 10 NPC-útočníci, nebo hráči opačné frakce. Odměna Vás nemine a činí pěkných 15 a půl goldů a +250 Horde Expeditor/Aliance Expedition.

Nejúchvatnější oblast je pravděpodobně Venture Bay, kde zakotvili Alianční i Hordské lodě. Krajina, ve které se budete nacházet je až dechberoucí. Můžete místní Venture Co pracovníky vykouřit(kouřem z ohně, který rozděláte), zabíjet nepřátelské jednotky a dokonce skolit nepřátelského kapitána lodi, ale i celé frakce. Tyto questy mají pěkné odměny. A to Venture Coins(a k tomu nějaké ty goldy), které se můžou vyměnit za super Rewardy. 4x 15 a půl goldů a 10x Venture Coins(ceny odměn se pohybují od 30 do 70 těchto mincí). Celý seznam daily questů v Grizzly hills najdete zde.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet