Darkmoon karty

  Darkmoon    Darkmoon karty   

10. února 2020 začíná historicky první Darkmoon Faire ve World of Warcraft Classic. Při této příležitosti začínají padat Darkmoon karty. Každý set obsahuje osm karet. Karty s názvy Two, Three, Four, Five, Six, Eight (2-8) padají náhodně z Undeadů a Humanoidů s levelem 45 až 60. Ace (Eso), nejdůležitější součást, padá ze specifických mobů.

Jméno balíčku Trinket Kde padá Eso
Beasts Deck Darkmoon Card: Blue Dragon The Beast (Upper Blackrock Spire)
Elementals Deck Darkmoon Card: Maelstrom Elemental bossové, např. Lord Incendius a Hydrospawn
Portals Deck Darkmoon Card: Twisting Nether Darkmaster Gandling (Scholomance)
Warlords Deck Darkmoon Card: Heroism King Gordok (Dire Maul)

Když se vám podaří dát dohromady všech osm karet jednoho setu, spojíte je a vezmete si quest, počkejte si na Darkmoon Faire, který se objevuje jednou za 14 dní buď před Stormwindem, nebo pod Thunder Bluffem. Zde vyhledejte postavu se jménem Professor Thaddeus Paleo a odevzdejte u něho úkol. Odměnou vám bude trinket, každý dělá něco jiného a je užitečný pro někoho jiného. Jedná se o poměrně snadný způsob jak získat užitečný trinket mimo raid (Molten Core, Onyxia, brzy BWL). Co který z nich dělá?

  • Darkmoon Card: Blue Dragon - Je 2% šance, že se vám obnoví 100 % z vašeho Mana regeneration. Trinket je vhodný pro třídy, které používají instantní kouzla, nebo kouzla, která vyvoláte rychle. Není vhodné pro "channeled" kouzla a kouzla s dlouho dobou vyvolávání.

  • Darkmoon Card: Maelstrom - Šance, že melee útokem (útok na blízko) uštědříte 200 - 300 Nature poškození. Pozor, pouze pro "MELEE." BiS pro Retribution paladiny.

  • Darkmoon Card: Twisting Nether - Je 10% šance, že se po smrti oživíte s 20 % many a HP. Trinket je vhodný do PVP.

  • Darkmoon Card: Heroism - Občas vyléčí nositeli 120 až 180 poškození, když někomu udělí melee poškození. Vhodný pro tanky, ale existuje obecná shoda, že je vhodnější pro melee farmu a grind.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet