Dueler's Guild Preview

  Dueler's guild    PvP    Battle for Azeroth   

Na Dueler's Guild jsme upozorňovali již nějakou dobu dozadu, když Blizzard vydal novinky ohledně připravovaných PvP změn v Battle for Azeroth. Bude to něco podobného jako Brawler's Guild, ovšem místo různých NPC budete čelit ostatním hráčům a snažit se vyšplhat v žebříčku co nejvýše. A Blizzard konečně vydal preview, jak bude Dueler's Guild vypadat a fungovat.

 

Blizzard zdroj

Pro mnoho hráčů PvP je souboj proti hrozivému soupeři nebo speciálního. Obzvláště když onen soupeř je další hráč, který sedí za vlastní klávesnicí a myší. Pro někoho je to ten adrenalin, díky kterému se hráčům roztřesou ruce a nutí je reagovat na rychlost protivníka. Pro jiné je to zase to mrazení v zádech, před tím, než se do sebe oba soupeři pustí. Takové hráče většinou vidíte před branami Stormwindu či Orgrimmaru a mezi nimi povlávají vlajky na znamení začínajícího duelu.

 

S představením Dueler's Guild v Battle for Azeroth přijde i nová zkušenost na poli duelů. Připravte se otestovat své schopnosti proti ostatním duelistům z vaší frakce a získejte achievementy, tituly, tabard a samozřejmě spoustu dalších odměn, které časem přijdou. Hráči se 120. levelem a zapnutým War Mode se budou moci přihlásit do fronty v Dueler's Guild u Bouncers (Aliance) nebo Troll Guards (Horda) a to ve War Headquarters příslušné frakce, tudíž v Boralu a Zuldazaru. Obě základny jsou viditelné na mapě symbolem Aliance nebo Hordy. Toto je i místo, kde budete moci otevřít svou War Chest a získat z ní odměny za vaše PvP aktivity během celého týdne. Jakmile se přihlásíte do fronty, zobrazí se vám buff, kde uvidíte své místo ve frontě. Takže už žádné vyptávání se, kolikátí jste v pořadí.

 

Kdo:

Level 120 hráči, kteří mají zapnutý War Mode

Kde:

Aliance – Hook Point v Boralu
Horda – The Mugambala v Zuldazaru

 

Jakmile jste ve frontě, můžete se pohybovat kolem War Headquarters. Ale jen trochu, takže pozor, abyste nezašli příliš daleko, protože pak byste mohli ztratit své místo ve frontě. To vás ovšem nezastaví před sledováním ostatních duelistů v akci. Promluvte si s Hexpriest Junda v The Mugabala, pokud hrajete za Hordu, nebo se Sea Seer Crystal, pokud hrajete za Alianci, abyste mohli sledovat, co se děje v kleci, kde zrovna probíhá duel.

 

Jakmile se dostanete do boje, budete muset porazit tři protivníky za sebou, abyste získali achievement Prize Fighter. Dokončením tohoto achievementu společně s Dueling Master a Thirty Six and Two vám zajistí achievement Master of Duels a titul Contender. Před bojem budete moci buffovat a být buffováni, ale pozor, budete si muset hlídat cooldowny, protože ty se po každém protivníkovi nebudou obnovovat. Jakmile vyhrajete zápas, budete mít malou chvíli na to, než se pustíte do dalšího boje. Jakmile porazíte tři protivníky, budete vytáhnuti z arény, abyste uvolnili místo dalším západníkům.

 

A tohle je pouze začátek toho, co máme na mysli, ale doufáme, že je to něco, do čeho se rádi zakousnete hned po startu datadisku. Dueler's Guild dá možnost všem spřáteleným hráčům, aby si vyzkoušeli své PvP schopnosti a poté vyrazili do světa a našli skutečného nepřítele... druhé frakce. Uvidíme se v ringu!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 30.05.2023 02:06

Nafoxidine and tamoxifen are probably equally active <a href=https://tadalafi.sbs>comprare cialis online</a> Szarek M, White HD, Schwartz GG, et al, for the ODYSSEY OUTCOMES Committees and Investigators

Kaspo 10.07.2018 17:23

Btw vie sa niečo o expedíciách? Budú vo finále v BfA?

Esperanta 10.07.2018 18:24

Však ty tam mají být od samého začátku.

Martins911 10.07.2018 15:50

Mám z toho obavy že to bude jen pro vyvolené classy a zbytek se na to pak vyprdne

Hromovapest 10.07.2018 22:42

Ano tak to bude. Jen op pvp classy.

Drexlai 11.07.2018 07:49

@Hromovapest Každá classa je OP jen u některé stačí mlátit do klávesnice a ono to nějak dopadne a u jiné nestačí bindy ale za vše se dá solidně zahrát Mě se líbí že se nebudou resetovat CD, aspoň mě fire mage nevypne na burst když půjdu jako druhý

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet