Frakce Therazane

http://media.wowfan.cz/uploaded/therazane

Historie

Therazane tu byla již od počátku a s ní i její elementární služební všeho druhu. Když přišli na Azeroth Titáni, stejně jako ostatní Elemental Lordi, bojovala i ona proti nim. I když byl Ragnaros, Al´Akir i Neptulon silní, stejně padli pod nátlakem titánských bytostí a byli nuceni se stáhnout. Therazane na tom nebyla jinak. S příchodem Cataclysm, Deathwing dosud skrytý v Deepholmu získal ještě hrozivější podobu a tak vylétl z Elementálních planin vstříc hrůznému konci Azerothu a své krutovládě, kterou chtěl nastolit. World Pillar, který Deathwing cestou vzhůru poškodil, držel celý svět pohromadě a tak hrozilo, že se co nevidět Azeroth zřítí do Deepholmu. Díky této strašlivé zkušenosti Therazane odmítla jakékoliv paktování se s Deathwingem a nepodpořila tak Ragnarose ani Al´Akira. Jak se zdálo, Twillight Hammer, kteří v Deepholmu začali operovat, způsobili, že Therazane si vyhranila názor na smrtelníky až do té podoby, kdy jim odmítla důvěřovat. Dokonce i těm, kteří přišli na pomoc World Pillar vyléčit.

Členové

Co se týče členů, kteří věrně a bez váhání následují Therazane, jsou konečně opravdu originální. Jedná se o earthen, kamenné obry všeho druhu a všechny bytosti, na kterých se element země podepsal opravdu viditelně. Obrazně řečeno u nich nenajdete ani živáčka z masa a kostí.

Významní členové

  • Therazane - jedna z Elemental Lords, Earth Mother a vůdce stejnojmenné frakce
  • Boden the Imposing - Stone Lord, který byl jako mezi prvními pověřen útokem na Temple of Earth a Earthen Ring
  • Diamant the Patient - první stoupenec Therazane, který je ochoten naslouchat dobrodruhům a vybízí je, aby dokázali, že nejsou spojenci Twilligt Hammer
  • Felsen the Enduring - Stone Lord, který vám ukáže vchod do Crumbling Deephs. Je také questgiverem
  • Gorsik the Tumultuous - questgiver
  • Kor the Immovable - Stone lord
  • Ma'haat the Indomitable - Stone Lord, kterého potkáte v Therazane´s Throne po pravici Earth Mother. Je možné, že je jejím společníkem anebo nejstarším synem
  • Terrath the Steady - stejně jako ostatní Stole Lordi se i Terrath nejdříve zdráhá důvěřovat dobrodruhům, kteří do Deepholmu přijdou, ale jakmile mu dokáží, že nejsou na straně Deathwinga, přijde jim na pomoc proti Twillight Hammer

Reputace

Reputace s Therazane je opravdu oříšek… velký. Od první chvíle, kdy vkročíte do Deepholmu, stoupenci Therazane vás nemají v příliš velké oblibě. Pokud se připletete do cesty těm menším, dokážete se s nimi ještě nějak vypořádat, ale když vás zadupne jeden z těch opravdu velkých, řeknete si, že by bylo fajn se s nimi už konečně spřátelit. Jenomže to není tak jednoduché. Než přesvědčíte Therazane, že se snažíte Azerothu pomoci, jste několikrát nakopnuti kamennými obry, uneseni, mláceni a mnohokrát zabiti. Pokud se chcete dostat k Therazane, musíte se doslova probít snad většinou Deepholmských questů. Až když jste s Matkou Země na Friendly, můžete si obstarat Tabard of Therazane a pokud chodíte dungeony často, reputace se vám vyšplhá na exalted poměrně brzy. Rozhodně rychleji než plnění daily questů, které se vám zpřístupní až po splnění všech Deepholmských questů.

Rewards

To, co hráče láká na reputaci s Therazane nejvíce, jsou asi výborné enchanty a to hlavně pro tanky. Je tu sice ještě pár prstenů, ale vsadím se, že mnoho hráčů reputaci s Therazane dokončí až na 85. levelu, kde jsou jim 346 ilv itemy trochu na nic (a co se týče Pandarie, pak jsou i ty dobré enchanty k ničemu).

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: D´lom the Collector Hlavní vůdce: Therazane Sídlo: Therazane´s Throne, Deepholme Reakce: : A H (po splnění všech questů)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mondel 10.11.2012 22:19

Ešte ste tam mohli pridať že Therazane mala jedného syna Ozruka ktorí bol bosom v Stonecore pridal sa k Twillight Hammer.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet