Gamescom 2019 – Hlavní art s Thrallem

  gamescom    thrall    blizzcon   

Blizzard sice na letošním Gamescomu nebude mít žádný program jako v minulých letech, ale jelikož tam budou mít stánek s merchandisem, nechali vytvořit i nový art pro Gamescom 2019. Svět Warcraftu na něm reprezentuje Thrall.

Gamescom je herní festival, který se koná 20. – 24. srpna v Kolíně nad Rýnem.

Thrall, až donedávna již stárnoucí ork na odpočinku, se v příběhu WoW dostal nečekaně opět do popředí v cinematicu Safe Haven. Tehdy ho jeho starý přítel Varok Saurfang zatáhl do operace zachraňování Baina Bloodhoofa, kterého uvěznila Sylvanas za zradu Hordy. Na záchraně Baina se podíleli členové Aliance i Hordy – Thrall, Saurfang, Jaina Proudmoore či Mathias Shaw. A také vy jako hráč v rámci War Campaign.

 

 

Poté, co byl Baine úspěšně vyveden z jámy lvové (nebo spíše jámy nemrtvé?), se nám dostalo nostalgického vhledu do někdejšího pevného přátelství mezi Thrallem a Jainou v cinematicu Crossroads. Z něj je poměrně patrné, že Thrall se opět stává významným hráčem ve sváru mezi Aliancí a Hordou. Nebo bychom spíš měli říct mezi Sylvanas a zbytkem světa...?

 

 

Ale zpět ke Gamescomu. Letos se na něm bohužel nic o budoucím příběhu nebo vývoji WoW nedozvíme, neboť Blizzard již dříve oznámil, že pro tuto akci letos žádný program připravovat nebude. Což je s podivem hned z několika důvodů. Tím prvním je, že v minulosti byl Blizzard na Gamescomu velmi činný a dokonce tu došlo k několika opravdu velkým a důležitým oznámením – kupříkladu se zde odhalil datadisk Legion. Letošní Gamescom je vůbec první v historii, kde Blizzard nebude mít vlastní program. Druhým důvodem, proč je neúčast Blizzardu na Gamescomu zvláštní, je to, že jim necelý týden po konání festivalu vychází World of Warcraft Classic, a tudíž by Gamescom mohli využít pro propagaci.

 

Blizzard svou neúčast na Gamescomu omlouvá tím, že se potřebují soustředit na vývoj současných her i budoucích projektů. Další detaily o těchto projektech se prý dozvíme "v pravý čas". Což znamená zcela určitě BlizzCon 2019, kde bychom tím pádem mohli očekávat pořádnou nálož informací, pokud si je Blizzard takto úzkostlivě šetří. S jistotou se dá očekávat oznámení patche 8.3 a pravděpodobně také budoucího WoW datadisku. Mimo to se šeptá o tom, že se snad prý chystá oznámení Diabla 4 a Overwatche 2, na které se Blizzard údajně začal soustředit namísto vyvíjené StarCraft střílečky.

BlizzCon 2019 se koná 1. a 2. listopadu.

Blizzard zdroj

 

Kvůli našemu obnovenému úsilí směřovanému k vývoji našich současných her i budoucích projektů nebudeme mít na Gamescomu 2019 náš stánek. Ač je tento festival důležitý pro evropskou i světovou herní komunitu, my si tentokrát setkání s hráči v Kolíně budeme muset nechat ujít. V oblasti s obchůdky nicméně i letos najdete blizzardí gear. A my se budeme těšit, až se na pódium na Gamescomu vrátíme někdy v budoucnu. Rovněž se těšíme, až se s vámi budeme moci podělit o bližší detaily ohledně projektů, na nichž v současné době pracujeme. Tato oznámení přijdou ve správný čas.

 

Jaké osudy podle vás čekají Thralla v budoucím příběhu WoW? Přežije? Zemře? Nebo se dokonce stane novým Warchiefem či jeho poradcem?

Jaká oznámení očekáváte na BlizzConu 2019?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 16.08.2019 11:12

Jsem dost zvědavá, jaký datadisk oznámí. Jestli to bude tak, jak tušíme a bude to něco jako Black Empire. Na BlizzCon se podívám, ale nic od toho neočekávám.

Lethal 16.08.2019 00:28

Po minulorocnom (takmer bullshit) Blizzcone si asi davaju pozor a snazia sa radsej nic nehajpovat a poriadne sa pripravia na tento rocny Blizzcon. :/

Gareth 16.08.2019 09:05

Spíš nemají co ukazovat....

Lethal 16.08.2019 13:12

@Gareth Mne celkom chyba ten dvojrocny cyklus Blizzconov, bolo tolko noviniek, nebol cas tam hovorit omacky a tie bullshit kecy o tom ako im zalezi na hracov (Immortal )... Proste busili jednu novinku za druhou.

Walther 15.08.2019 23:10

Sylvanas dostane sardel.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet