Jak začít hrát

  jak začít    guide   

Jak se připojit na Officiální servery

  1. Jděte na stránky battle.net. Pokud již máte jiné zaregistrované jiné blizzard hry a máte již Battle.net account, můžete následující krok přeskočit.
  2. Leží před vámi několik kroků elektronické registrace. Vyberte Vaši zemi, zadejte datum narození, přečtěte si podmínky. Vyplňte požadované údaje (zvolte bezpečné heslo) a pokračujte v registraci.
  3. Klikněte na Shop a poté na ikonku World of Warcraft.
  4. V záložce Recommended for You najděte World of Warcraft: Subscription.
  5. Vyberte si, jestli chcete peníze strhávat z účtu každý měsíc, 3 měsíce či každého půl roku a vyberte preferovanou možnost platby.
  6. Až vám dojde e-mail, Váš herní účet je vytvořený a můžete začít hrát. Díky subscription byste měli mít přístup ke všem datadiskům včetně Legionu.
  7. Vše ohledně platby můžete upravit na battle.net pomocí sekce MANAGE ACCOUNT.
  8. Pokud budete chtít upgradovat váš účet na Battle for Azeroth, v sekci MANAGE ACCOUNT budete mít po příhlášení UPGRADE MY ACCOUNT. Vložíte klíč, který získáte digitálně, pokud si datadisk koupíte přes internet. Pokud si koupíte fyzickou kopii, klíč naleznete někde uvnitř krabice.
  9. Ke hraní doporučujeme stáhnout si Battle.net Battle.net App aplikaci, kterou najdete na pravé straně ve svém menu a pouze kliknete na tlačítko Download Clients.

 

Často kladené otázky

Otázka: Strhává mi to peníze, i když nehraju?
Odpověď: Ano, platí se za celý měsíc, je jedno jestli hrajete týden nebo 30 dní.

Otázka: Můžu nejdřív využít měsíc hraní zdarma a až pak začít platit?
Odpověď: Ano, ale musíte si vytvořit účet alespoň pro hraní na základním WoW a již zadat nějakou platbu.

Otázka: Lze s hraním na určitou dobu přestat?
Odpověď: Ano, pokud přestane platit, váš účet se zmrazí. Účet můžete opět odmrazit platbou. Při delší neaktivitě vám Blizzard navíc občas nabídne například 7 dní hraní zdarma. 

 

Manuál pro začínající hráče i rady pro pokročilé

Úspěšně jste si vytvořili account a nevíte jak dál? Poté si přečtěte tento článek, kde se dozvíte spoustu užitečných informací!


ZOBRAZIT ČLÁNEK


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

OndrejVlcek 27.01.2010 14:25

Ahoj, pls potřeboval bych pomoct. Stáhnul sem jsi na těchto stránkách wow a nainstaloval wotlk. A teď nemůžu najít kde je ta složka do které muím vložit id adresu serveru. Moc prosím poraďte mi a předem děkuji za odpověď.

Khorgash 25.01.2010 09:49

Doporučujem server wow.mfsoft.sk\r\nNajlepší na akom som kedy hral

Dalanar 04.01.2010 17:46

bobikaq,doporucuju TWINSTAR,stranka www.twinstar.cz

Kalon 20.12.2009 14:19

sefe jak se da zakoupit origos cd-key kdyz mam stazene WoWko a chci hrat na Ofiku??

lamkadomaci 23.11.2009 11:46

to solo: Dotaz: lze přejít z neofika na ofiko se zachováním alespon postav s lvl ( jedná o blizlike server a ne o funko) předem dík za odpověd

tak tohle asi tezko, kdyz prejdes na ofik po zakoupeni kodu na origo wow account, tak zacinas uplne od nuly, tedy presneji receno lvl 1.

Mam 19.11.2009 16:25

OTEVŘI TO V POZNÁMKOVÉM BLOGU

Wrent 16.11.2009 12:17

Nyní si zjistěte realmlist serveru. Jděte do složky s WoWem a najděte soubor realmlist.wtf. Tam napište set realmlist [ip serveru] nebo [maska na ip serveru] ?ja tomu moc nerozumim.to realmlist je nejaky 1kb velky soubor a nevim v jakem programu to mam otevrit, jak tam dat tu ip adresu?dekuju

Wrent 13.11.2009 22:47

musíš mít jak origální hru, tak musíš platit poplatky za hraní... buď gamekartou nebo kreditkou

Epocha 07.11.2009 10:15

Jo ještě bych mněl dotaz jaký české freečko doporučujete protože hraji na zahraničním a chtěl bych přejít na české ale jak se dočítam většina serverů má problémy a nebo malí počet hráčů

Epocha 07.11.2009 10:12

Mám dotaz abych mohl hrát na ofik serveru musím mít originální hru nebo stačí když si koupím kartičku s kódem který samozřejmě zadám a můžu pařit

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet