Mike Morhaime odchází z postu CEO Blizzardu

  Mike Morhaime    Blizzard    CEO   

Pokud jste dlouholetými fanoušky her od Blizzardu, pak vám jistě neuniklo jméno Mike Morhaime. Mike byl spoluzakladatelem ještě v dobách, kdy se herní studio jmenovalo Silicon & Synapse a až teprve poté vyrostlo do jedné z největších herních společností jaké známe dnes. Ovšem vedení společnosti jako je Blizzard s sebou nepřináší pouze jen úspěch, radost a také finance, ale hlavně spoustu zodpovědnosti a stresu. Stejně jako Chris Metzen odešel před dvěma lety do důchodu, po 27 letech ho následuje i Mike Morhaime, avšak stále ještě bude působit jako senior advisor.

 

Mike ve své zprávě na rozloučenou poděkoval všem fanouškům za mnohaletou přízeň, za veškerou zpětnou vazbu na sociálních sítích a za jejich nadšení, které pro hry a vytvořené světy mají. S těmito slovy předal veškeré povinnosti na bedra svého dlouholetého kolegy a přítele J. Allena Bracka, který před 13 lety nastoupil do Blizzardu do World of Warcraft týmu. Brack slíbil, že povede společnost se stejnými zásadami jako Mike: hratelnost jako první, naslouchat fanouškům, dělat vše kvalitně a spojovat lidi z celého světa. Brack dokonce naznačil, že v současné době Blizzard pracuje na více hrách než kdy před tím a že se máme na co těšit.

 

Děkujeme za veškeré roky tvé práce a radost, kterou jsi nám přinesl, Mikeu. Užij si klidnější etapu svého života, zasloužíš si odpočinek.

 

J. Allenovi Brackovi přejeme hodně štěstí a nervů v jeho nové etapě v Blizzard Entertainment.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Randy 06.10.2018 09:33

Aaach škoda, ten malý gnóm mi bude chýbať Snáď to J. A. Brackovi pôjde dobre aj keď mohol tam byť radšej Samwise

MasachzCz 05.10.2018 15:33

Tak a další bude Jeff Kaplan

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet