Mists of Pandaria Talent Calculator, Fan Arty, Daily Blink

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news16

Aktualizace talentové kalkulačky

Zarhym do světa nedávno přes Twitter zprávu, že se pracuje na další aktualizaci talentů pro Mists of Pandaria. Zda-li jste ještě neviděli talent calculator, můžete to napravit na oficiální stránce Mists of Pandaria.
Zarhym zdroj

Pracujeme na aktualizaci webové talentové kalkulačce Mists of Pandaria. Věci jsou stále v pohybu, ale doufáme, že se vám změny budou líbit.

Kung Fu Pandaren

Dnes při diskuzi s Garnem, redaktorem portálu Diablofans.cz, jsem byl upozorněn na zajímavé video, který bylo vytvořeno skoro rok předtím, než byl MoP ohlášen. Samozřejmě to nic neznamená, protože autor se odvolává na to, že s Blizzadem nemá nic společného.

The Daily Blink

Web The Daily Blink zná snad každý. Hanzik pro vás přeložil ten úplně nejnovější, který se soustředí na detailnější vysvětlení odchodu 100 tisíce lidí za poslední čtvrtrok.
The Daily Blink

World of Warcraft Fan Art

Tento týden byla aktualizovaná World of Warcraft Fan Art galerie.
World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art


Naposledy upravil/a Astra 12.02.2012 v 16:33:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ragnak 15.02.2012 21:37

Bulimik
Jenže nezmínil, krom 4 krátkých, z toho 3 naprosto nevýznamných zmínek, o nich ve Warcraftu není vůbec nic.A podle řečí, abilit a vůbec stylu pivovarníka je vcelku zřejmé, že ve W3 jsou jako menší recese a ne součást příběhu...
A nemyslíš, že zrovna tohle je věcí Blizzardu? On určuje historii Warcraftu. To, že se některé části komunity nelíbí, je jiná věc. A pokud se s tím komunita není schopná smířit, tak už vlastně ani nemá smysl v světě Warcraftu něco vymýšlet...

Bulimik 15.02.2012 21:27

Jenže nezmínil, krom 4 krátkých, z toho 3 naprosto nevýznamných zmínek, o nich ve Warcraftu není vůbec nic.A podle řečí, abilit a vůbec stylu pivovarníka je vcelku zřejmé, že ve W3 jsou jako menší recese a ne součást příběhu...Jo, až přidají do WoW prasata s muším obličejem, budeš stejně nadšený jen proto, že je to fantasy?A do léčení se opravdu nepohrnu jen proto, že tobě, Gustafo, se pandareni líbí, mně prostě ne.A dej si facku za to byjste.

Ragnak 15.02.2012 18:37

Gustafa
V tom případě je štěstí, že MoP je o Pandarii a rase pandarenů a né o asii a pandach. Měli by jste se dát léčit, když nedokážete oddělit fantasy hru od reality.
Díky ti za jednoduché shrnutí Pravda je taková, že Pandareni jsou součástí historie Warcrafu, a na tom nic nezměníte, ani kdybyste se na hlavu stavěli..A kdyby je Knaak zmínil i v trilogii o Studně, nebylo by se vůbec o čem bavit

Honza4545 15.02.2012 18:28

Gustafa
V tom případě je štěstí, že MoP je o Pandarii a rase pandarenů a né o asii a pandach. Měli by jste se dát léčit, když nedokážete oddělit fantasy hru od reality.
Konečně nějaký rozumný komentář.Jedinné co se mě na MoP nelíbí jsou akorát talenty ale s tím se hold budu muset smířit.Jsem hold člověk který má rád na výběr více možností.

Gustafa 15.02.2012 18:12

V tom případě je štěstí, že MoP je o Pandarii a rase pandarenů a né o asii a pandach. Měli by jste se dát léčit, když nedokážete oddělit fantasy hru od reality.

Dejvik 15.02.2012 16:58

Tak tady jde o to, že radši budou lidi bojovat proti vikingům, démonům než proti pandám...

Bulimik 15.02.2012 16:30

Asijská tematika by mi až tak nevadila, ale dát pandičky jako hratelnou rasu, to je jako dát hratelné krocany za Ameriku nebo králíky za Evropu.Skutečné pandy jsou značně pomalé a neohrabané...asi proto si je vybrali do toho filmu a asi proto mi do WoW vůbec nesedí, zvlášť ne v podobě monka (tady mi zkuste vymluvit, že to není inspirace Kung-fu pandou, protože jinde ten nápad vzít nemohli, rozhodně ho neplánovali do TBC, stejně jako si nemyslím, že tam plánovali pandy).Protiargument typu, že už jsou ve hře krávy, se dá z toho pohledu na věc jednoduše smést něčím ve smyslu býčích zápasů.O pokémonech...radši nic.Nedivil bych se, kdyby skončili jako PvZ ve WoW, ve stádiu ani ne demoverze.

Mordecay 15.02.2012 15:52

Ellendway
TBC lezlo do prd*le Africe!
Prečo?

Ellendway 15.02.2012 06:55

OT: Vanilla WoW lezla do prd*le Evropě a USA. TBC lezlo do prd*le Africe! Bože, teď budu brečet, protože přijdou pandy a zajímavé nápady, které by se mohli do hry přidat. Začnu jim říkat pokemoni, začnu si vymyslet básničky o tom, jak je to ni hao a budu cool, protože MoP haterů je málo. Kolik z vás MoP haterů už nehraje WoW? A kolik z vás hrálo například celou vanillu?

Nesingwary 15.02.2012 06:48

Gustafa
Pravda wotlkem lezl blizz do řiti skandinávcům.... wait what? Jsem jediný kdo tady vidí naprosto nesmyslné kecy. Proč se nikdo u wotlku nepozastavil nad tím, že jsou tam vikingové?
Kdepak WoTLK byl naprosto jasný pokus prosadit se na Eskymáckém trhu. Vždyť tam přece byli mrožové co lovili kosatky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet