Mists of Pandaria Talent Calculator, Fan Arty, Daily Blink

http://wowfan.cz//pic/news/wowfan-news16

Aktualizace talentové kalkulačky

Zarhym do světa nedávno přes Twitter zprávu, že se pracuje na další aktualizaci talentů pro Mists of Pandaria. Zda-li jste ještě neviděli talent calculator, můžete to napravit na oficiální stránce Mists of Pandaria.
Zarhym zdroj

Pracujeme na aktualizaci webové talentové kalkulačce Mists of Pandaria. Věci jsou stále v pohybu, ale doufáme, že se vám změny budou líbit.

Kung Fu Pandaren

Dnes při diskuzi s Garnem, redaktorem portálu Diablofans.cz, jsem byl upozorněn na zajímavé video, který bylo vytvořeno skoro rok předtím, než byl MoP ohlášen. Samozřejmě to nic neznamená, protože autor se odvolává na to, že s Blizzadem nemá nic společného.

The Daily Blink

Web The Daily Blink zná snad každý. Hanzik pro vás přeložil ten úplně nejnovější, který se soustředí na detailnější vysvětlení odchodu 100 tisíce lidí za poslední čtvrtrok.
The Daily Blink

World of Warcraft Fan Art

Tento týden byla aktualizovaná World of Warcraft Fan Art galerie.
World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art World of Warcraft Fan Art


Naposledy upravil/a Astra 12.02.2012 v 16:33:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dameshi 12.02.2012 18:47

Já nevím , ale Blizz přece jen nerfuje (boostuje classy , na které fanoušci nadávají) Talenty mi vyhovují , jak jsou na cata , ale výsledek , jak to bívá u Blizzu bude plnohodnotn. Někdo říká , že op je druid , někdo , že mág , někdo , ani neví jak ta clasa bude fungovat monk a všichni dk. Podle mě to je tak , že si ostatní neudělaj prostě taktiku na určitou classu a proto to je op :P

Bulimik 12.02.2012 18:47

Zajímavé, jak slavné cata talenty a specializace neustále upravují, stejně, a dokonce mnohem víc, než to dělali se starými talenty.Proč to říkám? Protože super mega úžasné Cata talenty měly být konečné a vyvážebé...Pak se mi nedivte, že na MoP talenty hledím s ještě větší skepsí.

Gustafa 12.02.2012 18:42

To je nejlepší jak lidi ještě nevidí výsledky, ale už to odsuzujou. To jsou fakt plnohodnotné námitky

Bulimik 12.02.2012 18:38

Sám za sebe můžu říct, že změnu talentů na Cata nikdo z mého okolí nechtěl a změnu na MoP rovnou všichni odmítají.PS: Nehraju v guildě progressující LFR.

Drex 12.02.2012 18:13

To video ukazuje jednu krutou pravdu. Takhle op bude ten monk.Ale jestli bude vice op nez dk nebo frost mage to se ukaze casem.Kazdopadne kazdej prcek bude mit monka-dk-frost mage. Areny uz chodit nebudu. :-) No asi ani ne bg to uz vubec. A pve je v trapu.Takze vylevlovat na 90 lvl a dat rok pauzu a pockat na dalsi datadisk. :P

Ellendway 12.02.2012 16:38

Na jednu stranu většina lidí nadává, že Blizzard neposlouchá fanoušky a kazí hru, jakmile se odhodlají a chtějí přepracovat talenty, tak je to najednou špatné. Zajímavé...

Dameshi 12.02.2012 16:14

Hezké video a je smutné ,že se blizz už nechá tak ovládat

sardras 12.02.2012 13:40

Blue post jako obvykle znamená, posloucháme to řvoucí promile našich zákazníků. Pokud se vám ani nové stromy nebudou líbit, i když jste to v životě nezkusili, řvěte, my je zase poslušně upravíme.Nějak chlapci stárnou, kašlou na to co si vymysleli sami a spoléhají na komunitu, to je vždycky cesta do pekel.

Kasiny 12.02.2012 11:33

Machinima mě odrovnala. Hlavně Arthas Zrovna tohle je jedna z mých oblíbených scén v KF pandě.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet