Mythic Keystone odměny a Curious Coin

  Mythic    Curios Coin    Xur'ios   

 

Blizzard dnes zveřejnil několik informací o tom, že Mythic Keystone odměny projdou mírnou úpravou a Curious Coin se dočká lepší šance na získání. Pokud tedy stále navštěvujete Mythic dungeony a sbíráte Curious Coins, máte se na co těšit.

 

Mythic Keystone – lepší odměny

Jakmile bude dostupný Nighthold na Mythic obtížnosti, odemknou se nové odměny od 12. úrovně Mythic Keystone. Za každou úroveň klíče tak můžete získat o 5 item levelů na předmětu více. Odměny by měly vypadat následovně:

 

Úroveň Dungeon odměna Order Class odměna
12 870 iLvL 885 iLvL
13 875 iLvL 890 iLvL
14 880 iLvL 895 iLvL
15 885 iLvL 900 iLvL

 

Odměny za 15. úrovně Mythic Keystone budou stejně dobré jako například z Nighthold bossů Skorpyron, Chronomatic Anomaly a Trilliax.

 

Blizzard zdroj

 

Společně s otevřením Normal a Heroic obtížností Nightholdu se zvýšila i maximální úroveň Warforged a Titanforged předmětů na iLvL 925. Jakýkoli předmět, který v minulosti mohl získat iLvL 895, může být nyní vylepšen na iLvL 925.

 

Příští týden, jakmile bude dostupný Nighthold na Mythic obtížnosti, zvýší se odměny za Mythic Keystone z 12. úrovně na 15. úroveň (5 iLvL za každou úroveň). Pokud se vám podaří tento týden dokončit Mythic dungeon na 15. úrovni, bude na vás příští středu čekat již vylepšená odměna.

 

Zvýšená šance na získání Curios Coin

Jedna z mála skrytých aktualizací, která se objevila v aktualizaci 7.1.5, je například zvýšení šance na získání Curios Coin. Za tyto předměty si můžete u npc #107109 (easter egg) zakoupit několik zajímavých předmětů.

 

Stálé předměty k zakoupení

Následující předměty mohou být u Xur’iose kdykoli zakoupeny.

 

Variabilní předměty k zakoupení

Jeden z následujících předmětů se může u npc #107109 objevit každý den. Pokud tedy chcete zakoupit nějaký předmět, budete muset být pozorní a denně sledovat, co Xur’ios prodává.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet