Oslavte 16. výročí World of Warcraft

  výročí    anniversary    event   

Možná to někteří nevíte, ale World of Warcraft započal pouť herním světem 23. listopadu 2004, tedy před 16. lety. Problémový start s nedostatečnými počty kopií nezabránil, aby se z WoWka stalo MMORPG s rekordním počtem hráčů, a i přes výrazný propad po šestnácti letech stále patří mezi veterány žánru a vůbec nejhranější MMORPG. Právě toto výročí, byť platné pro Spojené státy a Oceánii, je důvodem k oslavám v herním světě. Pokud se do 22. listopadu nalogujete do hry, získáte kromě obligátního achievementu i nějaké drobné odměny, mezi něž patří 200 Timewarped Badges,  ohňostroj, takzvaný Celebration Package a kartička, která odstartuje quest Timely Invitation, jenž vás pošle za Chromie do Tanarisu.

xamunl6evs_079f210342cc3d78438c5a3579048084c3692a86_1604307100_0117.png

V Cavern of Times můžete kromě  jednorázového úkolu Timely Invitation splnit i denní questy, jež vám budou zadávat Historian Llore (Aliance) a Historian Ju’pa (Horda). Kromě otázek týkajících se WoW budete zabíjet i ikonické bossy – Lorda Kazzaka, Azuregose a jednoho z Dragons of Nightmare. Odměnou vám bude samozřejmě loot a Timewarped Badges.

 

Celebration Package je zajímavou věcičkou, která přidává na jednu 16 % do získaných zkušeností a reputace, což se může hodit, pokud chcete vyexpit dalšího alta, případně pokud chcete dosáhnout Exalted u vámi preferovaných frakcí. Kdy jindy začít s grindem, když ne teď?

 

Myslelo se i na hráče PvP. Během eventu Korrak’s Revenge se vrátíte do Alterac Valley – Alterac Valley of Olde – a za splněný achievement získáte mounta Stormpike Battle Ram (Aliance) nebo Frostwolf Snarler (Horda). Bohužel v době psaní tohoto článku je battleground rozbitý a není možné se připojit, což mi posléze potvrdili i kolegové z komunitní guildy.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kondecko 06.11.2020 15:48

Pěkné . Doporučuji v rámci cesty do historie mrknout i na tohle http://hry-zdarma.net/wow-datadisky/ .

Dickinson 02.11.2020 19:24

Jako zpestření dobrý , co se týče Alterac Valley , po hodině a půl logování mě to vzalo do BGčka , pobral guesty a následovně leavnul protože takové lagy jsem nikdy nezažil ani originálním AVčku.Castit mounta půl minuty , popřípadě hromadnej minutovej moonwalk na mistě který vás po 30 vteřinách pošle raketově dopředu aby jste zase chytly lag na dalších 20 vteřin . Ne,děkuju ....nechci ... něco , co Blizz ani po 16 sakra dlouhejch letech nebyl schopen opravit

kritik 02.11.2020 20:35

jo ty lagy jsou uplna tragedie tak to nebylo ani v puvodni vanille pred 16cti lety, a neni to jenom v bg napr v sobotu vecer se resetl ve 21h assasult ve Vale a bylo to tam uplne nehratelny, kdybysme hrali z Měsíce tak bysme měli jenom 3,5s zpoždění, ale tohle bylo 10s zpoždění na všechno, na spelly na loot atd, co mě na tom znekliňuje že jsme ve stejny patchi jako Shadowlands, obávám se že tohle bude mega průser, třeba v tom vale to lidi reportujou už od ledna že to tam bývá nehratelný a nic se nezměnilo ..

Jackone 02.11.2020 23:12

@kritik v pande se tohle reportuje od zacatku co invaze zacaly a je opravdu problem jenom tam a to pokazdy jestli tomu vadi jak je to relativne mala zona a je tam moc lidi npc atd tezko rict ale jak rikam resi se to od zacatku tech invazi

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet