Patch 4.3 - Dragon Soul videa & Raid Finder

http://media.wowfan.cz/cataclysm/patch43/patch43
Zda-li se do Dragon Soul nedostanete, budete připraveni o tři krátká videa před boji. Obzvlášť jedno je takové hodně otravné. Ale nebudu napínat a můžete se podívat sami. Upozorňuji, že všechna videa jsou spoiler. Pokud nechcete, tak se nedívejte! Ten, kdo včera zabil Deathwinga (stejně jako já) a byl udiven, že není po konci boje žádné video jako u Lich Kinga, má nyní možnost se podívat. Blizzard nějakou tu hodinu po půlnoci poslal na servery opravný patch. Opět se jedná o spoiler... a teď docela velký... takže kdo nechce, tak se nemusí dívat. No a ještě tu mám poselství od Blizzardu ohledně Raid Finderu, který momentálně obsahuje pouze první část Dragon Soul. Blizzard se obhajuje tím, že chce dát lidem více času na prostudování taktik. My samozřejmě neleníme a taktiky připravujeme.
Blizzard zdroj

Rádi bychom upozornili, že Fall of Deathwing není nyní otevřen pro Raid Finder nebo Heroic obtížnost. Máme v plánu otevřít tuto číst souboje přibližně za týden. Měli jsme pocit, že je důležité dát hráčům více času na vyzkoušení bojů před Deathwingem, udělat videa, napsat taktiky nebo aktualizovat své addony, než je pustíme na Deathwinga. Budeme vás informovat o tom, kdy se tato část raidu otevře pro Raid Finder. Mějte na paměti, že je potřebné dokončit první část raidu před tím, než se budete moci přihlásit do fronty na Fall of Deathwing, takže se nemusíte držet zpátky.



Naposledy upravil/a Wrent 01.12.2011 v 19:19:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gortak 01.12.2011 19:50

Keď nie ste spokojný vymyslite dačo vy mne sa to páči...

Ellendway 01.12.2011 16:41

Titulky jsou nahrány. Jsou stále ve verzi 0.1. To znamená, že neprošli korekcí a nemusí se jednat o doslovný překlad.

Oveckoun 01.12.2011 16:41

Random LFG me nelaka, guildu mame celkem fungujici. Nicmene jsme vcera zabili na normal prvnich 5 bossu a kdyz nepocitam wipy na Ultraxionovi protoze jsem v UI hledal to zatoulane tlacitko (cimz se chci guilde omluvit :P )tak to de facto lehnulo na prvni pull. Ovsem, obtiznost je hodne nizka kdyz to srovnam s takovym Ruby sanctum nebo nedej boze s Naxxem. Ale porad verim / doufam ze tohle vse proste bylo jen na ukonceni jedne casti Lore ktera podle toho jak to dopadlo, by se mela od zakladu zmenit

Bakda 01.12.2011 16:29

Jako čekal sem to trochu jiný tohle je takoví prostě zabili jste DW my děkujem naš hlavní ukol je splněn tak zbohem a stareejte se vi... JE to NUDA celej DW raid je PRIMITIVNÍ na normalu padnul už první den to FL je 10x těžší a ten RF je tak primitivní až to bolí je to prakticky jen ZERG bosse, a radi na normal je jen o trošku těžší. To i snad ty HC jsou těžší než RF.

Honza4545 01.12.2011 16:24

Nesingwary
Bohužel musím souhlasit s Mastarmajklem. Tohle je hodně velká slabota. Rozhodně to je jedno z těch slabších cinematic a když to je srovnám s Fall of Lich king...
Taky souhlasím tohle pro mě bylo nic moc oproti fall of the lich king kdy arthas naposled mluví se svím otcem a ještě k tomu bolvar přijme svůj noví osud.Jinak celkem je mi líto že toto je konec dračích aspektů ty jsem měl rád jinak čekal jsem něco víc o smrti DW než jen to že thrall ho střelil duší démona.

Draculla 01.12.2011 15:56

Kde su titulky?

Nesingwary 01.12.2011 15:48

Bohužel musím souhlasit s Mastarmajklem. Tohle je hodně velká slabota. Rozhodně to je jedno z těch slabších cinematic a když to je srovnám s Fall of Lich king...

Ellendway 01.12.2011 15:17

Gortak
Obzvlášť jedno je takové hodně otravné.No mne náhodou všetky tri videá prišli skvelé.A to posledné no prostre bomba! Epické! Príbeh sa zase o niečo posunul. I love WoW!
Dobře, je to pěkné, než se ti to bude opakovat při každém startu souboje.

Gortak 01.12.2011 15:13

Obzvlášť jedno je takové hodně otravné.No mne náhodou všetky tri videá prišli skvelé.A to posledné no prostre bomba! Epické! Príbeh sa zase o niečo posunul. I love WoW!

DaveL 01.12.2011 14:59

Anstriber
a stěma taktiky blizz pěkně keca rf je prostě free loot to není hard za cely raid bylo jenom jedno wipe bez addonu v rf a to na 4 kdy lidi proste nesly z te sracky...
LFR nikdy nebyl proklamován jako těžký.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet