Patch 6.1 vám umožní dělat si ve WoW selfies!

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoW_selfies
Příchod patche 6.1, o kterém jsme podrobně informovali v posledních dnech, určitě potěší spoustu hráčů. Vždyť také přinese nové modely Blood elfů, nový Heirloom tab, update Garrisons a spoustu dalších novinek. Existuje ale ještě další novinka, na kterou byste se měli těšit... Blizzard totiž do hry přidá speciální Selfie kameru, která vám umožní fotit zblízka obličej vaší postavy. A nejedná se o žádný aprílový vtip (duben je přeci jen ještě daleko). je obyčejný předmět, který získáte za splnění Follower Mission, která trvá asi hodinu a bude vás stát 20 Garrison Resources. Jakmile fotoaparát obdržíte, můžete ho použít jako každý jiný předmět. Díky tomu se vám zobrazí nová tlačítka, pomocí nichž můžete udělat ideální selfie! Vaše postava během tohoto procesu bude ukazovat různé výrazy obličeje, včetně "oblíbené" duckface. Pokud vám ani toto nebude stačit, můžete splnit další misi, která vaší kameře přidá různé filtry: např. Sketch filter, Black and white filter nebo Death filter. Selfies očividně vládnou světu (i Warcraftu).
popis obrazku popis obrazku popis obrazku


Naposledy upravil/a Bellatrix 27.01.2015 v 13:40:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Deathkroman 28.01.2015 18:37

Jaredaaa
Dalsi ukazka toho jak ma Blizz hru v uriti...
Nesouhlasím stím, že WoD je špatný datadisk. WoD je návrat k Warcraftu, aspoň to tak beru já. I přesto to není jen to legendární WoWko, WoW musí jít s dobou, jen si to představte jaký by to bylo, kdybychom hráli na Draenoru s questy, modely, UI atd. z TBC? Předpokládám že většinu hráčů by to přestalo bavit a šli na nějaké nové MMO. Bohužel k úpravám WoWka patří i nové vymoženosti, které někteří nenávidí a někteří výtají. Tajten Selfie item nebude nucenej, tak bych příliš nevyšiloval, nikdo vás přece nenutí ten item využívat ani Twitter..

Montesqq 28.01.2015 18:28

Jaredaaa
Dalsi ukazka toho jak ma Blizz hru v uriti a o zabavnou epickou hru tu jiz bohuzel nejde.. Budeme moc ve hre delat plno blblosti, ale ze je tam herne nuda a po 6ti hod. hrani mam hotovy cely tyden a jen cekam na dalsi stredu, to tvurce nezajima... Prijde mi jakoby WOD byl sip do srdce WOW a to ted lezi v koute a pomalu vykrvaci...
Já jsem rád, že si cap udělám během pár hodin a zbytek času můžu si dělat, co chci Já mám čas jenom sobota a neděle a co fakt nenávidim je to, když musím hrát areny, protože potřebuju cap. Hraju na rating na ne cap..

28.01.2015 18:12

a to nevim jestli se tu o tom nejak zvlast psalo jeste budete sbirat gramodesky a v garisnu budete mit jukebox, trosku me to pripada jak vykradacka minecraftu

Jaredaaa 28.01.2015 16:41

Dalsi ukazka toho jak ma Blizz hru v uriti a o zabavnou epickou hru tu jiz bohuzel nejde.. Budeme moc ve hre delat plno blblosti, ale ze je tam herne nuda a po 6ti hod. hrani mam hotovy cely tyden a jen cekam na dalsi stredu, to tvurce nezajima... Prijde mi jakoby WOD byl sip do srdce WOW a to ted lezi v koute a pomalu vykrvaci...

Mordecay 28.01.2015 15:41

No keďže to budem mať zašité v tabe / bagli, tak mi to je jedno, ale používať to (a Twitter) určite nehodlám.Keby tak radšej pracovali na poriadnom contente ala. 5.1... to boli poriadne questy!

NULL 28.01.2015 14:43

Panebože to je ale pič...a .Už tak mě nasralo jak tam jezdi motorky a ještě tohle.

RIKOG 28.01.2015 13:12

Hned vám ozrejmím o čo tu ide. Potrebujú aby sa tu wowko držalo ešte roky, kedže najväčšia sláva a peniaze idú z tejto hry. Vdaka tomu že do hry pridali twitter dokázali to, že ľudia raz za čas niečo hodia aj na svoj twit účet ako napríklad Skolil som ragnarosa a padlo mi toto a tamto.. toto ale není moc dobrá propagácia pretože by to väčšina ľudí vôbec nerobila, popravde kto to má zapotreby? Ale vdaka tomuto sa wowko na twitter dostane a môžeme len očakávať zväčšenú propagáciu. BLIZZARD GOOD JOB môžem len povedať.

barrny 28.01.2015 12:34

Nemohu si pomoci, ale tohle už opravdu je za hranici a zavání to těžkou retardaci z blizzardu.

Martinique301 28.01.2015 00:18

Deathkroman
Bože, svatby mi strašně připomněli Metin2 -_-
Metin 2 nepoznam .. ale mne svadby hned pripomenuli Ragnarok Online

Deathkroman 27.01.2015 22:23

Riko
By me zajimalo co pride priste. Ze by svatby?:-D
Bože, svatby mi strašně připomněli Metin2 -_-

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet