Patch 6.1 vám umožní dělat si ve WoW selfies!

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoW_selfies
Příchod patche 6.1, o kterém jsme podrobně informovali v posledních dnech, určitě potěší spoustu hráčů. Vždyť také přinese nové modely Blood elfů, nový Heirloom tab, update Garrisons a spoustu dalších novinek. Existuje ale ještě další novinka, na kterou byste se měli těšit... Blizzard totiž do hry přidá speciální Selfie kameru, která vám umožní fotit zblízka obličej vaší postavy. A nejedná se o žádný aprílový vtip (duben je přeci jen ještě daleko). je obyčejný předmět, který získáte za splnění Follower Mission, která trvá asi hodinu a bude vás stát 20 Garrison Resources. Jakmile fotoaparát obdržíte, můžete ho použít jako každý jiný předmět. Díky tomu se vám zobrazí nová tlačítka, pomocí nichž můžete udělat ideální selfie! Vaše postava během tohoto procesu bude ukazovat různé výrazy obličeje, včetně "oblíbené" duckface. Pokud vám ani toto nebude stačit, můžete splnit další misi, která vaší kameře přidá různé filtry: např. Sketch filter, Black and white filter nebo Death filter. Selfies očividně vládnou světu (i Warcraftu).
popis obrazku popis obrazku popis obrazku


Naposledy upravil/a Bellatrix 27.01.2015 v 13:40:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seager 27.01.2015 14:07

Ano, chci denní úkoly, kdy budu muset vyfotit selfie s nějakou významnou osobou Warcraftu :-) Legrace samozřejmě, je to jen další věc ve hře, které si nebudu všímat.

Bellatrix 27.01.2015 13:41

Okej, i když jsem vždycky tvrdila, že ať už hulí v Blizzardu cokoli, tak to chci... Tak teď už to nechci, když vidím tohle.NOPE.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Ellmariachi 27.01.2015 12:46

Totalni volovina....

27.01.2015 12:09

nektery veci by mely zustat jen jako aprilovej vtipek

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet