Remote Auction House končí

  auction house    remote   

Hodně z vás pravděpodobně zná funkci Remote Auction House, kterou umožňuje třeba WoW Armory. Spousta hráčů tak vydělávala goldy i když nebyla ve hře. Těmto časům však brzy odzvoní. Celkem nedávno jsme informovali o tom, že byl Remote auction House mimo provoz a Blizzard ho zase zprovoznil. Jenomže tentokrát se funkce vypíná nadobro.

 

Blizzard zdroj

WoW Remote Auction House bude 18. dubna 2018 vypnut. Od tohoto data nebudete moci házet předměty do aukce, nakupovat a vydělávat tak peníze mimo hru. Funkce bude odstraněna z WoW Armory a veškeré linky odkazující na našich stránkách budou odstraněny též. Po 18. dubnu budete moci stále používat WoW Armory s ostatními funkcemi jako třeba character profile, talent calculator, event calendars a další.

 

API a Community stránky zůstanou nedotčené

Některé WoW community stránky používají Blizzard API, aby se dostaly k informacím, které jsou spojeny s Auction House. Tento přístup hodláme ponechat. Pokud tedy navštěvujete stránky, které ukazují data z Auction House, toto zůstane beze změny a budete moci veškeré informace stále sledovat i po 18. dubnu.

 

Azeroth aukcionáři vás potřebují

Aukce na Azerothu vám bude stále k službám a to beze změny. Vyhledejte nejbližší Auction House a můžete stále obchodovat. Čas you peníze, příteli!

Blizzard však oznámením vzbudil velkou vlnu nevole. Přímo pod příspevkem na fóru bylo plno komentářů od hráčů, kteří s vypnutím Remote Auction House nesouhlasí, jelikož takto vydělávali peníze, když byli třeba ve škole nebo práci a ušetřili si tak čas, který by museli strávit farmením nebo docházením do Auction House ve hře.

 

Hráči se začali ptát na důvod takového kroku ze strany Blizzardu a chtějí ohledně změny protestovat. Uvidíme, jaký důvod nám Blizzard udá, každopádně už jen kvůli mnoha protestům by si hráči zasloužili pádný důvod vypnutí Remote Auction House. Dle mého jde o to, že jeho používání může být trochu nefér vůči lidem, kteří farmí a používají AH ve hře. Ale konec konců, k této aplikaci má každý přístup zdarma, takže je za tím možná něco jiného.

 

Co myslíte vy, Proč se Blizzard hodlá vypnout Remote Auction House? Používáte tuto možnost? A bude vám chybět?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sedma 06.04.2018 17:28

Jednoznačně blizz jde po všech co farmi g na gametime a balance, sam už 2 roky platím g time a cokoli v B světě goldy vydělánymi přez apky v čase kdy nejsem u pc, nu tak followeri pořád ten time stihnou, ale chybět me budou moje dotace do h.
stone :-)

cerberos 06.04.2018 15:31

No nazdar takže farmit gemy a prodat je aby ostatní byli spokojeni že mají nějakej ten intelect,agilitku,strenghtku či staminu víc se mi asi nevyplatí taky chodím do práce krom toho večerně studuji ,no díky Blizzarde za takovou píčovinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i hate you

madmidder 07.04.2018 04:47

wth

Iki 06.04.2018 12:58

Normálně nikam moc komentáře nepíšu, ale k tomuhle se chci též vyjádřit. Nechápu tento krok Blizzu, chápu že je to i nevýhoda pro hráče co grindí a hážou věci do aukce ve hře, ale jsou tací co lognou na hodinku max dvě něco jim popadá a pak musí off. Já jsem hráč co hraje hlavně o víkendu ( 3-směnný provoz,rodina, povinnosti přes týden ) a tudíž na nějaký Grind a celodenního času na wow prostě nehrozí, apku jako takovou jsem hlavně využíval kvůli aukci a maximálně na Guild Chat, ale s tímto rozhodnutím nesouhlasím a rovněž odinstalovávám.

FIFAV 05.04.2018 14:03

Nechápu, naprosto nesmyslný krok. Lidi co přes tu apku farmili, tak v tom budou pokračovat stejně, akorát ve hře a ostatním to akorát zabrání ve vydělání pár goldů cestou z práce...

Horm 05.04.2018 13:26

Hraju wowko na offiku dva roky a ani nevim, že toto existuje. Ale myslím, jakmile je někdo mimo hru, tak by neměl mít možnost zasahovat do hry. Zdá se mi, že těmto lidem jde o ...hamty, hamty ať mám víc než tam ty.

Aenar 05.04.2018 14:10

Jak uz je v clanku, ta appka je zadara a pristupna vsem, tva vec ze ji nepouzivas nebo o ni nevis. Z meho pohledu to neni vubec o hamty hamty, ale o usetreni spousty casu. Ja to hojne vyuzivam v praci. Kdyz jsem ve hre, proste hraju a neco pofarmim. Pak to vypnu a pres appku nahazu do aukce. Proste he to uzitecnej pomocnik kterej usetri cas. Jestli to zrusi, prestava mit smysl ji mit v telefonu :-\

Bluntik 05.04.2018 14:28

Popravdě tomuhle tahu taky moc nerozumím. Vím, že teďka už to není tak uplně aktuální, ale je to to samý, jako když lidi posílají companiony dělat questy přes telefon a taky farmí artifact power, goldy, order resources a buhví co všechno zadarmo třeba ve škole. Tak proč by nešlo vydělávat dál i přes aukci? Podle mě se blizzard asi trochu nudí a neví co by dělal za novinky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet