Shadowlands – Engineering aneb čekají nás další změny?

  Shadowlands    Engineering    Ress   

Podobně, jako tomu tomu bylo u Scrollů z Inscription profese, se velmi podobná změna dotkne i Engineeringu. V BfA i mnoha jeho předchůdcích Engineering disponoval zajímavými předměty, které například poskytovaly Battle Ress komukoli, kdo si jej vylevelil, bez ohledu na jeho classu či specializaci. V Battle for Azeroth šlo kupříkladu o item #158379. Přestože se nejednalo vyloženě o nutnost, mohl tento předmět zachránit nejeden Mythic+ nebo Raid run, aniž by bylo nutné povolávat do akce druidy, death knighty nebo warlocky.

 

Předmět jako takový ve hře zůstane, ale podobně, jako tomu bylo v předchozím případě se Scrolly, se k němu s příchodem Shadowlands bude vázat omezení na jeho efekt, jenž bude platit pouze pro hráče do levelu 50. V této souvislosti je třeba zároveň zmínit, že na betě se nenachází v Engineeringu žádné ekvivalenty tohoto předmětu a nic nenasvědčuje tomu, že s příchodem datadisku nějaký bude. Je taky vysoce pravděpodobná pluralita názorů na tuto změnu. Ačkoli někdo může využívat argument typu "bring the player, not the class" , další na to mohou mít zcela jiný pohled. 

 

Battle Ress tedy bude s největší pravděpodobností zůstávat čistě v rukou těchto class:

 

Jaký byste na tuto změnu měli názor vy?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Asimerian 03.09.2020 17:33

Aj CR nie sú vyvážené lebo druid a lock ich má instantne ale DK pokiaľ nemá dostatok runic poweru tak neresne nikoho lebo nemá runy ....

twice 07.09.2020 09:39

vyváženost právě tkví vtom že DK to má instant a druidi s warloky to musí castit ....

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet