Shadowlands – Rating pro Xbox Series X

  xbox    shadowlands    konzole   

Sedmadvacátého července se internetem začala šířit senzační zpráva. Shadowlands dostaly od brazilského ratingového úřadu rating pro konzole Xbox Series X od firmy Microsoft. Na Twitteru na to upozornil japonský videoherní portál Gematsu.

 

 

Tím se spustila lavina spekulací, kterou přiživovala podpora Xbox ovladače přímo ve hře, kterou jsme pro účely článku otestovali. Jak již samotný Blizzard opakovaně upozorňoval, podpora ovladače byla přidána pouze proto, aby mohli Shadowlands hrát i lidé s postižením. Taktéž bylo mnohokrát Blizzardem řečeno, že World of Wacraft se na konzole v nejbližší době nechystá. Ale ani obě vyjádření nestačí, a tak se tématu s  Xboxovým portem chytají média po celém světě. Server WindowsCentral kontaktoval vývojáře a poprosil je o vyjádření k nastalé situaci. Dostalo se jim následující odpovědi:

Nemáme v plánu vydat World of Warcraft či snad World of Warcraft: Shadowlands na konzole Xbox Series X. Tato platforma se na brazilské ratingové stránce Ministerstva spravedlnosti ocitla omylem a celý záznam byl na dané stránce upraven tak, aby bylo zřejmé, že  World of Warcraft: Shadowlands bude pouze pro PC.

 

Tím byla spekulacím učiněna přítrž. Snad.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 30.07.2020 06:35

By konzolisté natrhli zadky pak všem v pvp :-) To vidím u Call of Duty.Tam se nemusím ani moc snažit assistent pro zameřování a jedu :-)

marekrich 02.08.2020 11:44

Codko srovnávat s wowkem -_-
V čem ti na wowku pomůže assist aim? Já osobně mám přes 60 bindu na pvp, ukaž mi jak to nacpu na ovladač

Gareth 29.07.2020 20:56

O to už se postarali sami vývojáři

Yuuka 29.07.2020 20:02

Ještě to tak aby konzole zprznili další PC hru.

zahadum 29.07.2020 22:01

wowko sa už nedá viacej sprzniť...

Yuuka 30.07.2020 22:54

@zahadum Ale dá. Pro Console peasanty je pořád dost komplikované.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet