SW: Old Republic nemá šanci

/pic/uploaded/swvswow

Každých pár let (nebo snad měsíců) se objeví hra, o které se mluví, jako o konkurentovi World of Warcraft. Jenže takové hry vždy pomalu upadnou v zapomnění a pak většina z nich musí zrušit poplatky z hraní, které nalákají o trochu více hráčů do hry.
No kde je teď Aion, Age of Conan, Lord of the Rings Online, Star Trek Online? Všichni asi víme kde. Plácají se u dna, ze kterého se trochu někteří odrazili díky zrušení výše zmíněných měsíčních poplatků.

Poslední léta se mluví taky o jiné potencionální hře, která by mohla konkurovat WoWku. Ano, teoreticky je to možné, jelikož její Universum je možná i propracovanější, má delší tradici a i více fanoušků. Tou hrou je Star Wars: Old Republic a Greg Street, hlavní designer WoWka o ní vyprávěl redakci Eurogameru. První začal zvolna.

Jako hráči se těšíme, protože MMO hry milujeme a tahle vypadá, že bude moc dobrá. Těšíme se, až si ji budeme moct zahrát.

Poté trošičku přitvrdil.

Tolik se ale té konkurence nebojíme. Naše hra existuje už šest let, dodali jsme do ní spoustu nových věcí a pro někoho, kdo přijde teď, bude hodně těžké, aby to překonal.

Greg se také ani nedomnívá, že by lidé masivně utíkali k SW: Old Republic kvůli tomu, že je novější, bude mít lepší grafiku apod.

Nejdůležitější je, co ta která hra všechno umí. Musí mít dobré levelování, skvělé PvP souboje, raidy, možná i nějaké hodnocené bojiště… Když děláte novou hru, najednou máte tak obrovský seznam věcí, co ta hra musí mít, že ani my jsme to s World of Warcraft nedokázali mít ve hře od začátku. Postupně jsme ty další a další možnosti přidávali.

Dále řekl, že každá MMO hra, která vyjde, bude porovnávána s World of Warcraft a WoWko je opravdu gigantická hra. Což je vše pravda.

A jaký je váš názor na Star Wars: Old Republic? Myslíte si, že z něj bude velká konkurence WoWka nebo se stejně jako Ghostcrawler neobáváte?
Podle mě to asi velká konkurence nebude a je to škoda. Hra má velký potenciál a kdyby vyšla před pěti nebo čtyřmi lety, mohla by to být velká konkurence. Však vývoj té hry už stál tolik, že jen těžko zaplatí náklady.



Naposledy upravil/a Wrent 11.12.2010 v 16:28:00.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Alyxx 11.12.2010 15:20

Snake Plisken
Však je dělaný, aby zaujal. Buď rád, že tam není ŠOK!...., jako v každém bulvárním plátku.
ŠOK! SW OLD REPUBLIC TOTÁLNĚ POTOPIL WORLD OF WARCRAFT!Zdroj: www.blesk.cz/wowfan

Snake Plisken 11.12.2010 12:12

Honza4545
...Jinak myslim si že titul článku SW OLD REPUBLIC NEMÁ ŠANCI je trošku unáhlený a přehnaný
Však je dělaný, aby zaujal. Buď rád, že tam není ŠOK!...., jako v každém bulvárním plátku.

majmo 11.12.2010 10:01

podľa mňa to stroskotá na MMO časti...príbehová časť bude určite dobrá keďže Bioware sú majstri RPG, ale pochybujem že MMO časť bude môcť konkurovať WoWku...

Honza4545 11.12.2010 09:48

Jinak zase nedělejme ukvapené závěri co my víme třeba bude lepši než wow a nebo třeba skončí jako lotr online který musel přejít na F2P aby nalákal lidi.Jinak myslim si že titul článku SW OLD REPUBLIC NEMÁ ŠANCI je trošku unáhlený a přehnaný

Honza4545 11.12.2010 09:34

Podle mě SWTOR zaboduje hlavně na hráče kteří odešli od wow kvůli změnám

pav 11.12.2010 08:38

Já osobně si myslim že to proti WOW nejmíň dokud nepřestanou vycházet datadisky nemá šance. ale muj kámoš přestal hrát na lvl 70 kvůly poplatkům a chystá se to hrát. Ale i tak WOW 4ever

Deathios 10.12.2010 22:15

Protože jsem Obrovský fanda Star wars, tak se na SWTOR mooc těším... Ale WoW je The Best. Nikdo ho nepřekoná...

Nekros 10.12.2010 21:57

Už se na to chystám, po Vánocích začínám CoD: Black Ops a asi SWTOR nebo nějaký jiný techno rpg.

Snake Plisken 10.12.2010 21:47

Docela sranda toto. 300 miliónů je stál vývoj. Což Blizzard stálo WoWko 100 miliónů a za první 4 roky 200 miliónů. Zajímavý článek. Začínám své názory na kvalitu přehodnocovat. 20 GB instalace a více jak polovinu zabírá dabing? No paráda.

Gustafa 10.12.2010 21:44

snaku: právě že poslední vyjádření o SWTOR bylo ve smyslu vystačíme si s méně lidma tím že snížíme náklady, takže dokud ta hra nevyjde tak se nedovíme jestli se jim to povede, každopdně se na tu hru těším mohla by být hodně dobrá

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet