The Speaker's Call - pokračování quest linie v Silithu

  pre-patch    Battle for Azeroth    Mage tower Challenge   

Do začátku Battle for Azeroth už nezbývá tolik času a dnes přišla do hry aktualizace, která přinesla permanentní otevření mage Tower Challenge a ještě něco dalšího. Objevilo se totiž pokračování quest linie v Silithu.

 

Blizzard zdroj

Nebude to dlouho trvat než započne Battle for Azeroth. Čas běží a vy máte poslední šanci splnit věci, které jsou dostupné jen do konce Legionu.

 

THE SPEAKER'S CALL

V Silithu je od doby, kdy byl Sargerasův meč zabodnut hluboko do Azerothu, pěkně rušno. Azerit vytéká na povrch a tato mocná látka přitahuje pozornost Aliance i Hordy, které se snaží získat co největší množství. A zatímco se obě frakce předhání v těžení krystalické krve titánky, Magni Bronzebeard se snaží nalézt řešení, které by raněnou titánku uzdravilo.

 

Magni tedy svolává všechny hrdiny ze všech koutů Azerothu zpět do Silithu. A zde budete muset použít veškerou moc vašeho Artefaktu, abyste vysáli temnotu ze Sargerasova meče a stabilizovali ránu. Hrdinové budou muset zaplatit vysokou cenu a jakmile tak udělají, zjistí, že jejich Artefakt se stane lehce nestabilním. Ovšem s touto nestabilitou přijde i určité zvětšení síly.

 

Jakmile pre-patch k Battle for Azeroth udeří, traity na vašich Artefaktech už nadále nebudou aktivní. Ovšem je tu jiná síla, kterou budete moci získat. Pokud o ní ovšem Magni bude chtít něco říct.

 

ZÍSKEJTE MAGE TOWER ARTIFACT APPEARANCE

Pokud jste ještě nestihli udělat Artifact Challenge z Mage Tower na vašem povolání, stále ještě máte čas. Abychom vám v tom pomohli, Mage Tower je nyní aktivní 24/7 až do začátku pre-patche.

 

Pokud se do výzvy chcete pustit, budete nejdříve muset navštívit War Councilor Victoria na Deliverance Point na Broken Shore. Když se na výzvu vydáte poprvé, nic vás to nebude stát. Poté se počet Nethershardů potřebných k teleportu bude zvyšovat.

 

Jakmile už Artifact Challenge quest nebude dostupný, ale vy jste byli schopni získat základní challenge appearance pro vaši class specializaci, budete moci získat další tři alternativní vzhledy pro danou specializaci bez ohledu na to, kdy přijde pre-patch nebo nový datadisk.

 

Abyste získali přístup k questu, musíte být level 110, získat 35 Artifact levelů na své zbrani a dokončit questovou linii, která odemkne vaše nové traity.

 

AHEAD OF THE CURVE


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Perzeus 1 28.06.2018 10:44

yes mam taky key na betu supr

Sarder 28.06.2018 01:40

Otázočka ako postupilo prekladanie komikosov

Esperanta 28.06.2018 22:51

Jak jsem psala u komiksů, ještě přemýšlím, jestli to vůbec budeme dělat. Je tam hodně složitostí co se týče písma a Blizzard to tentokrát dal na web v jiném formátu, takže je to složitější. Přeložené to je, problém je to formátování. Zabere to fakt hromadu času.

darrksoul 27.06.2018 19:49

Beta uz je pristupna vsem nebo mam tu cest a dostal jsem pristup?

Esperanta 27.06.2018 20:02

Máš jen tu čest a dostal jsi přístup. CG!

darrksoul 27.06.2018 20:18

@Esperanta Tak to sem necekal ze se to muze stat i obycejnym smrtelnikum jako jsem ja Ale nez se stahne 54GB, to si pockam.....

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet