Theramore's Fall otevřen

http://media.wowfan.cz/MoP/prepatch/small/mop-logo

Dnes byl otevřen jeden z mnoha Scenarios, které na nás čekají v Mists of Padnaria. Řeč je samozřejmě o Theramore's Fall, který je nyní na týden přístupný všem 85. úrovním.


Blizzard zdroj

The Battle of Theramore, první z mnoha Scenarios, které míří do World of Warcraft je event, který mění příběh Warcraftu. Bude dostupný pro 80. úrovně pouze pro jeden týden -- týden před vydáním Mists of Pandaria, které je naplánovano na 25. září.

Po celý týden 18.9 - 24.9 se budou moci hráči s 85. úrovní zapojit do eventu, který má dvě podoby - Aliance a Horda má rozdílné eventy. To vše se dvěmi dalšími přáteli (Poznámka: pokud nejsou přátele dostupní, budou poskytnuti. Baterie nejsou přiloženy. Změny vyhrazeny.)

Jakmile bude spuštěn svět Pandarie, Battle of Theramore se připojí k ostatním Scenarios jako obsah pro 90. úrovně a každý -- včetně hráčů, kteří jej nestihli na 85. úrovni -- bude mít možnost si tento event zkusit. Jakmile hráč poprvé splní event, uvidí pozůstatky boje v Theramore (Duskwallow Marsh). Theramore bude v budoucnu změněm nadobro jako památka boji v některém z nadcházejícím patchi a nebude záležet, zda hráč splnit event nebo ne.




Naposledy upravil/a Ellendway 17.09.2012 v 20:52:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Oveckoun 19.09.2012 18:51

Ještě by stálo za zmínku že stejně jako u jiných Pre-eventů, i za tenhle obdržíte F.O.S. achiv a speciální vzpomínkový předmět - Horda bombu a Aliance Tabard. Lidé kteří se teď nezůčasní , nic z toho na 90 lvl mít nebudou ... A ještě mi něco povídej ty Všeználku :p

Oveckoun 19.09.2012 18:48

Ellendway
lol kde jsi přišel na to, že je to pre-event?
The Battle of Theramore, first of many scenarios coming to World of Warcraft, is a story-changing event that will be available to level-85 characters for this week only — the week leading up to the Mists of Pandaria launch on September 25. Vím že je to scenario ale myslím že i ty se svými schopnostmi pochopíš že fráze Příběh měnící událost / / přes spuštěním MoP je právě stejný event jakou bylo odrážení démonů před Dark portalem, Scourge Invasion po světě a story před Cata.

DaveL 19.09.2012 16:17

Kalohan
Ellendway ti si taky mudri tak nam laskavo povedz ze co by mohlo byt pre-event ked nie toto.
Prostě si uvědom že žádný kulervoucí event jako ve WOTLK nebo Cata prostě nebude.

Ellendway 19.09.2012 15:54

Kalohan
Ellendway ti si taky mudri tak nam laskavo povedz ze co by mohlo byt pre-event ked nie toto.
Jasně bylo řečeno, že toto není pre-event, že se jedná jen o ukázku toho, co Scenarios jsou. Bylo to řečeno snad v desíti bluepostech, třiceti Twitter zprávách a v padesáti rozhovorech, které Blizzard v posledním měsíci dělal.

Kalohan 19.09.2012 15:43

Ellendway
lol kde jsi přišel na to, že je to pre-event?
Ellendway ti si taky mudri tak nam laskavo povedz ze co by mohlo byt pre-event ked nie toto.

Akari 19.09.2012 12:30

Dneska jsem si to zašel znovu a ten výbuch už vypadá mnohem líp úředtim to byl takový arcane explosion od mage, ale ted je to super

Benosh 19.09.2012 11:32

Tady to je jak na Drak´thul trade chatu aneb nejdřív veřejně nadávat a až pak se občas zamyslet.Knížku si pořizovat zatím nebudu, ale i tak mi ze hry vyplývá souvislost zničení Theramoru s Alianční agresí v Barrens, kde zničili Camp Taurajo a Honor´s Stand a izolovali Mulgore od ostatního světa s tím, že dálnice z Theramoru měla vést až ke Stonetalon Peak, to přirozeně Horda tolerovat nemohla, takže bych si ty kecy o horďácké roztažnosti po světě nechal jinde. Bylo jen otázkou času od začátku Cataclysmu, kdy se Horda obrátí proto Theramoru.

Mordecay 19.09.2012 08:02

Knoork
no mne by docela zajímalo co je ta bomba zač jestli to někdo víte děkuji za radu
Mana bomb, použitá Kaelovými krvavými elfmi na Outlande pri zničení Cenarion Thicket a Kirin'Var Village. Krvaví elfovia takú jednu vyrobili pre Garrosha + na jej posilnenie použil Focusing Iris.Pre-event to asi nie je... myslím, že včera/predvčerom bol modrý text, v ktorom bolo, že toto je prvé scenario a že budúci týždeň sa bude niečo diať... čo si spomínam tak raz povedali niečo v tom zmysle, že Chen by mohol navštevovať hlavné mestá.

Knoork 19.09.2012 07:32

no mne by docela zajímalo co je ta bomba zač jestli to někdo víte děkuji za radu

Ellendway 19.09.2012 07:05

Oveckoun
Je to míněno jako event k MoP což se se scourge / cata / tbc eventy budec nedá srovnat. Odchodil jsem si i jiné scenaria na betě a musím říct že jsou podobně nudné. Jinak žádné predQ nejsou a nebudou - co je bomba zač se už ví teď , popřípadně to rozebere knížka. A poslední věc: event je NEHORÁZNĚ odfláknutej. Horda i ALiance sice mají jiné nepřátele a úkoly ale co z toho když mají naprosto identické útoky, troufnu si říct že i hlášky a celkově (i když wowko miluju) za tohle bych jim dal tak 4-
lol kde jsi přišel na to, že je to pre-event?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet