WoW Classic Beta – Level cap na 40 & Arathi Basin

  classic    beta    arathi basin   

Blizzard oznámil, že level cap v closed betě WoW Classicu se zvedl na level 40 a také že se snížila cena za respec. Snížená cena však bude platit pouze v betě. A ve čtvrtek 6. června se začne testovat battleground Arathi Basin.

Blizzard zdroj

 

Level cap v closed betě WoW Classicu bude navýšen z 30 na 40. To umožní testerům levelovat v zónách jako Stranglethorn Vale, Desolace nebo Arathi Highlands a dalších. Zároveň se znepřístupní Warsong Gulch.

 

Abychom hráčům usnadnili testování, zredukujeme cenu za respec pro closed beta postavy. Nová cena bude v silverech namísto v goldech, redukce bude 99%. Toto bude platit pouze v beta testu.

 

Rovněž otevřeme Arathi Basin pro limitované testování. Nebudou žádné templaty, takže všechny postavy musí být level 20 nebo vyšší, aby se mohly účastnit. Test začne odpoledne 6. června (čtvrtek).

 

Sledujte prosím vlákno se známými problémy a také stále rostoucí seznam hlášení, u kterých jsme potvrdili, že nejde o bugy. Děkujeme za vaše neutuchající úsilí při testování WoW Classicu!

 

P. S.: Nezapomeňte bránit farmu.

 

Mezitím také proběhlo několik dalších vln beta pozvánek, takže pokud jste se o betu hlásili, zkontrolujte si v Battle.net aplikaci (raději než jenom v emailu), zda jste náhodou přístup také neobdrželi.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet