WoW Classic – CC při Rallying Cry of the Dragonslayer

  onyxia    nefarian    event   

Před pár dny jsme na Facebook dávali video, jak si alianční roguna tropí legraci z Hordy tím, že opakovaně při Onyxia/Nefarian eventu Rallying Cry of the Dragonslayer dává Sap Overlordu Runthakovi, čímž přeruší celý event a zruší nahození buffu. Stejnou věc mohla praktikovat i Horda a dávat Sap Majoru Mattinglymu a Field Marshalovi Afrasiabimu.

 

 

Mystraht samozřejmě naštval tímto griefováním obrovskou spoustu lidí a jak se zdá, někdo jeho a další hráče "udal" Blizzardu. Vývojáři došli k závěru, že si neuhlídali nastavení tohoto eventu.

Aggrend zdroj

 

Zdravím!

Běžně se snažíme nedělat změny mající vliv na legitimní PvP interakce, včetně toho, že hráči mohou útočit na specifické postavy. Ale tento problém stojí za zmínku, a to z důvodů, že jsme na pozadí udělali pár změn v tom, jak funguje aplikování buffu Rallying Cry of the Dragonslayer jak v Orgrimmaru, tak ve Stormwindu.

 

Nebudeme zacházet do přílišných detailů. Důležité je, že dát Sap Overlordu Runthakovi, Majoru Mattinglymu a Field Marshalu Afrasiabimu během dialogu, aby bylo zabráněno spuštění buffu, nebylo v původním World of Warcraft možné. Již brzy vydáme hotfix, který bude správně reflektovat původní WoW.

 

Bude i nadále možné dát dříve zmíněným NPCčkům Sap nebo jiný druh CC, tak jak tomu bylo dříve, ale díky hotfixu postavy dokončí svoji roli a buff bude správně spuštěn. Ale mějte na paměti, že hráči budou moci i nadále na opoziční postavy zaútočit, zabít je před dokončením dialogu a zabránit tak spuštění buffu. Toto chování je správné a bude zachováno.

 

Děkujeme za nahlášení tohoto problému.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 18.07.2020 07:36

to jsem se ale nasmál šikovná trpaslice, ale jako hordák bych se asi pěkně naštval v Oggrimaru )

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet