WoW film bude zlomový

/pic/uploaded/warcraftmovie_new
World of Warcraft film bude zlomový. Aspoň tohle tvrdí režisér snímku Moon z roku 2009, Duncan Jones (syn Davida Bowieho). Mohlo by se podle něj jednat o převrat ve filmech podle videoher, které mnohdy nejsou moc povedené a sází jen na značku a to, že fanoušci dané hry na film půjdou do kina. Podle Duncana Jonese je také Sam Raimi jediným režisérem, který má na to, aby se stal World of Warcraft film úspěšný. Jde prý o jediného režiséra, který má opravdu blízko ke hrám.
Hodně režisérů o sobě tvrdí, že jsou hráči. Já jsem ale třeba skutečný hráč a myslím si, že většina z nich pouze chce režírovat něco podle her, než že by šlo o skutečné hardcore hráče. Moje situace je krapet jiná a hraním dokážu trávit celé noci. Podobně je na tom také Sam Raimi. Už z toho důvodu věřím, že by mohlo být jeho zpracování World of Warcraft vydařené. Rozhodně se v tomto případě nebojím o propadák, určitě dokáže vytvořit skvělý herní svět a patřičně nás do něj zavést.
Většina fanoušků a hráčů World of Warcraft se na film těší a doufáme, že bude velice povedený. Film má vyjít pod vedením režiséra Sama Raimiho v roce 2013. Těšíte se na film? Myslíte si, že se dotočí a nebo se bude pořád odkládat? Myslíte, že pod vedením Sama Raimiho se bude jednat opravdu o hit? Souhlasíte s Duncanem Jonesem?

Naposledy upravil/a Wrent 09.01.2011 v 13:35:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 08.01.2011 15:03

Ozymandias
Raimimu nevěřím.Michael Bay by to určitě nezvládl líp.Takovej Ridley Scott umí točit bomba historický filmy, a jeho bitvy vypadaj dobře.Peter Jackson má hobita na zádech takže je vše ztraceno.A myslím že se filmu dočkáme až tak v roce 2017.
1) Nesouhlasim2) Souhlasim - tenhle režisér mi nesedl3) Možná umí, ale film neni jen o velké bitce. Vydání filmu by se už mohlo opravdu potvrdit na rok 2013. Nerad bych šel do kina jako vousatej dědula a vyprávět vnoučatům, jak se před 60ti lety začal tento film točit

Ozymandias 08.01.2011 14:50

Raimimu nevěřím.Michael Bay by to určitě nezvládl líp.Takovej Ridley Scott umí točit bomba historický filmy, a jeho bitvy vypadaj dobře.Peter Jackson má hobita na zádech takže je vše ztraceno.A myslím že se filmu dočkáme až tak v roce 2017.

Dreadlord 08.01.2011 14:39

Najlepsie boli prognozy roku 2011 ze to bude v kinach Sam Raimi je pán reziser a fakt vie urobit dobry film. To ze je gambler pocujem uz asi druhykrat cize pravda to asi bude a aky bude film. No aj kebyze je to prepadak tych 12 milionov hracov wowka na to pojde uz len kvoli znacke blizzard a + dalsi milionik zo zvedavosti. Ale suhlasim ze kebyze to blizz urobi v kvalite akou robia trailery k datadisckom bolo by to fenomenalne a genialne snad prvy film takehoto rozmeru. a hodit to este do 3D proste orgazmus na platne by to bol

Ragnak 08.01.2011 14:36

já osobně se na film těším, ale myslim si, že se od něj očekává tolik, že aspon částěčně zklame.A doufám, že nebude vyprávěn pouze ze strany jedné frakce, ale že se bude snažit ukázat jak Alianci, tak Hordu v co možná nejlepším světle =)

memorykk 08.01.2011 14:36

Raimiho nemám rád..Spider-Mana 3 mu nikdy nezapomenu a takový Michael bay (Transformers) by to podle mně zvládl líp.. uvidíme..

CrazyMuffin 08.01.2011 14:32

Myslím, že kdyby Blizzard sednul na zadek a udělal to celý v CGI, už mohlo být hotovo a byl by to docela trhák.. uvidíme.. do 2013 si ještě počkáme a budeme mít další datadisk

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet