WoW film bude zlomový

/pic/uploaded/warcraftmovie_new
World of Warcraft film bude zlomový. Aspoň tohle tvrdí režisér snímku Moon z roku 2009, Duncan Jones (syn Davida Bowieho). Mohlo by se podle něj jednat o převrat ve filmech podle videoher, které mnohdy nejsou moc povedené a sází jen na značku a to, že fanoušci dané hry na film půjdou do kina. Podle Duncana Jonese je také Sam Raimi jediným režisérem, který má na to, aby se stal World of Warcraft film úspěšný. Jde prý o jediného režiséra, který má opravdu blízko ke hrám.
Hodně režisérů o sobě tvrdí, že jsou hráči. Já jsem ale třeba skutečný hráč a myslím si, že většina z nich pouze chce režírovat něco podle her, než že by šlo o skutečné hardcore hráče. Moje situace je krapet jiná a hraním dokážu trávit celé noci. Podobně je na tom také Sam Raimi. Už z toho důvodu věřím, že by mohlo být jeho zpracování World of Warcraft vydařené. Rozhodně se v tomto případě nebojím o propadák, určitě dokáže vytvořit skvělý herní svět a patřičně nás do něj zavést.
Většina fanoušků a hráčů World of Warcraft se na film těší a doufáme, že bude velice povedený. Film má vyjít pod vedením režiséra Sama Raimiho v roce 2013. Těšíte se na film? Myslíte si, že se dotočí a nebo se bude pořád odkládat? Myslíte, že pod vedením Sama Raimiho se bude jednat opravdu o hit? Souhlasíte s Duncanem Jonesem?

Naposledy upravil/a Wrent 09.01.2011 v 13:35:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Futy 08.01.2011 16:22

Podle me to bude aj tak dobry film Raimi ty filmy umi udelat, takze verim, ze se mu povede i tento

Wada 08.01.2011 16:18

Já nechci film od hardcore blázna, co jen ví, jak nejlépe sundat mága, nebo do kterýho ohně stoupat nemá....

Marduch 08.01.2011 16:15

Sajn
Přesně. Když si vzpomenu na převleky za Draeneie a Blood elfy, bude to spíše vypadat jako komedie...
No pokud do toho da Blizz opravdu hodně prachu tak bych v převlecích atd neviděl problém spíš naopak.....

Ozymandias 08.01.2011 16:06

Javorovej
3) Možná umí, ale film neni jen o velké bitce.
Nikdo nepsal že to musí být o velké bitce.Psal jsem že umí točit historický filmy a tudíž by mu mohl sednout i ten Warcraft.Třeba Gladiátor a Království nebeské bylo dobrý.

Esperanta 08.01.2011 15:48

memorykk
Raimiho nemám rád..Spider-Mana 3 mu nikdy nezapomenu a takový Michael bay (Transformers) by to podle mně zvládl líp.. uvidíme..
Michaela Baye nikdy, to je vůl, kterému nezáleží na scénáři ale jen na akci a efektech, mám pocit že by mu fanoušci dopřáli smrt umučením a Blizzu taky že to dovolil. Sama jsem bývala jeho fanouškem ale teď mám chuť ho zabít a rozšlápnout jako červa.Kdyby to dali jemu tak Blizz vyvraždim, Baye pověsim na vrchol Icecrown citadely bez oblečení, sednu k tomu a zrežíruju to sama. To je menší sebevražda než to podstrčit Bayovi.Ono je těžké říct jaký rejža se na to víc hodí. Snad to Sammy zvládne nebo si tam pro něj dojdu...

Radiaw 08.01.2011 15:30

Já bych byl za Zacka Snydera :-), Samík mě moc nevoní ... možná i Cameron by ušel

Sajn 08.01.2011 15:30

Ellendway
Vůbec to nemělo být hrané, bude to dementní. Mělo to být děláno jako intra...
Přesně. Když si vzpomenu na převleky za Draeneie a Blood elfy, bude to spíše vypadat jako komedie...

czlukas 08.01.2011 15:24

Blizz si podle mě nedovolí to udělat špatně, protože to bude potencionální reklama pro hru samotnou.Pokud se někomu film bude líbit, tak si zkusí i hru...

Ellendway 08.01.2011 15:11

Vůbec to nemělo být hrané, bude to dementní. Mělo to být děláno jako intra...

Sajn 08.01.2011 15:08

Podle mě je tohle jen další snůška keců, která má přivábit diváky. Vymýšlejí si to proto, aby neztratili zájemce, protže to pořád prodlužují. S čím příjdou příště?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet