WoW hráč skončí ve vězení za DDoSování serveru

  DDoS    Vězení   

Dnes tady máme něco trochu jiného, názornou ukázku toho, že Blizzard nemá rád, když si s ním někdo zahrává, kór shazuje servery, aby se tak hloupou formou pomstil spoluhráčům. 

 

38 letý Rumun asi nikdy nepočítal s tím, že ho chytí, obzvlášť, když jde přeci jen o videohru a když shodí server pomocí DDoSu, tak ho přeci nechytí a nic se nemůže stát.

 

Tady se bohužel spletl. Přestože jde o sérii útoků z roku 2010, Blizzard dává velmi razantně najevo, že podobné pokusy se nikomu nevyplatí.

 

Proč by to někdo dělal? Podle všeho se pohádal s partou spoluhráčů. Můj osobní názor je, že se nepohodl s někým z guildy. Víte jak to chodí, někdo vám slíbí nějakou část gearu a nakonec vám ho nedá, popřípadě máte nejvyšší prioritu na gear, ale stejně se to dá někomu jinému, prostě ze známosti nebo protože dotyčný (v tomhle případu dotyčná) je ženského pohlaví. Což by prostě naštvalo každého.

 

Každopádně, to jsou pouze mé domněnky, mohlo to mít spojitost s goldy, špatně proneseným vtipem, který si někdo vzal osoboně. Kdo ví, to už se nejspíš nedozvíme. Jediné co víme je, že si odsedí jeden rok ve federální věznici, navrch k tomu bude muset Blizzardu zaplatit odškodné ve výši několika tisíc dolarů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 12.05.2018 19:24

To by ma tiez zaujimalo. Pokial je na uzemy USA jasne, ale pokial je v rumunsku tak mu moze blizard akurat tak zamavat

Evil Raccoon John 12.05.2018 21:49

Byl vydaný do USA, měl ještě další oplétačky se zákonem, takže vše řešila FBI.

Martins911 11.05.2018 19:22

Bude záležet jestli jde o Rumuna žijícího v USA nebo doma protože oni si ho nebudou chtít převážet a živit na svoje náklady

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet