Beyond the Real Life

/pic/uploaded/reallife
Zrovna jsem na email dostal informaci, u které jsem už ani nedoufal, že by se tak ještě mohlo stát. Již několikrát (kdysi dávno) jsem na webu zmiňoval vtipné video The Edge of Real Life od slovenských tvůrců (v té době guilda Brave Hearts na Dragonmawu, nevím jak je tomu teď). Každopádně již v té době bylo oznámeno, že tato partička lidí chystá podobný a ještě větší projekt. Film Beyond the Real Life. První trailer vyšel již v roce 2006, v roce 2008 druhý, ale celkově jsem si myslel, že se projekt zasekl a žádného filmu se nedočkáme. Před několika dny však byl uveřejněn finální trailer k chystanému 40ti minutovému filmu.
Fanouškovský film Beyond the Real Life, který se odehrává ve světě World of Warcraft, bude uveřejněn 11.12.2010. Beyond the Real Life je komedie / parodie na herní mechaniky WoWka, hráče, postavy a příběh, která kombinuje machinima s živu akcí opravdových herců a kde se hladce prolíná normální svět i ten herní. Trailer si můžete také najít zde, stejně jako najít více informací o filmu. Beyond the Real Life vypráví jednoduchý příběh. Lidský válečník Tank a jeho gay přítel paladin Bubbleballs se vydají na výpravu skrz kontinent, aby zachránili Tankovu novou přítelkyni před nemrtvým mágem N33d2getl4id. To, do jakých situací a dobrodružství se dostanou, je jádrem tohoto 40ti minutového filmu, v němž je téměř každý záběr kombinací předmětů, postav nebo prostředí ze hry se stopáží s opravdového světa a speciálních efektů. EDIT (8:49): Omlouvám se, původně jsem napsal, že je video od českých tvůrců, ale tým okolo Beyond the Real Life je ze Slovenska. Titulky k filmu budou zatím pouze v angličtině, do češtiny to tedy možná přeloží jen nějaký fanoušek.

Naposledy upravil/a Wrent 28.10.2010 v 10:29:23.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gerret 28.10.2010 12:10

Vážně to měli natočit v eng protože je docela možn

Wrent 28.10.2010 12:09

Krencl
wall of text
jasně, jenže zas si vem, že já jsem prostě uveřejnil trailer (o což jsem byl požádán) a jelikož samotní tvůrci film překládat nechtějí, tak jim my do toho fušovat nebudem.

Krencl 28.10.2010 11:56

Ellendway
Neumíš anglicky? Nehraj hru, která je v angličtině. Jednoduchá logika. Nechodíš do školy? Jdi na kurz angličtiny... Takový trapný výmluvy tu jsou denně a opravdu už nikoho nezajímají. V dnešní době jsi nula, pokud neumíš alespoň základy.
Sorry, ale právě jsi to sám napsal - pokud neumíš alepoň základy... Základy ovládám celkem dobře, na běžný život, či turistický dorozumívání mi moje angličtina stačí. Ale jelikož jsem hluchý - mluvená řeč mi nejde moc dekódovat - tak je pro mě nemožný sledovat filmy/seriály v angličtině. Tady budou aspoň titulky, takže bych to v tý anglině i dal, ale stejně radši budu za titulky v rodném, či bratrském jazyce, už jen proto, že se mi tyhle naše jazyky líbí víc.A abych se zastal těch, co neumí skoro vůbec anglicky - ne každej se na škole angličtinu učil, dříve se učila ruština a němčina. Znám dost lidí, co umí anglicky říct pes a kočka a jsou na konci, ale WoW hrajou, WoW jim právě pomohlo k vylepšení angličtiny (i mě pomohlo), takže tvoje poučení neumíš anglicky - nehraj anglickou hru je dost mimo.Možná to vyznělo trochu drsněji, ale nemám rád, když někdo někoho buzeruje za to, že se radši podívá na film s českými titulkami.

Wrent 28.10.2010 11:08

REALDRUID
Když jsou to slováci,mohli to udělat i ve slovenštině
Tohle mám od režiséra:
Co sa tyka titulkov, samotny film bude mat anglicke titulky. Je mi luto, ale o inych jazykovych verziach sa zatial neuvazuje.

REALDRUID 28.10.2010 11:04

Když jsou to slováci,mohli to udělat i ve slovenštině

Ellendway 28.10.2010 10:55

Sirisius
Ne každý se učí angličtinu a ne každý chodí do školy..
Neumíš anglicky? Nehraj hru, která je v angličtině. Jednoduchá logika. Nechodíš do školy? Jdi na kurz angličtiny... Takový trapný výmluvy tu jsou denně a opravdu už nikoho nezajímají. V dnešní době jsi nula, pokud neumíš alespoň základy.

Anstriber 28.10.2010 10:54

Uražka a zase pry paladin gay

Lockdaar 28.10.2010 10:19

tak to nema chybu uz se na ten film tesim

kasperek 1111111 28.10.2010 09:40

Ellendway
To potřebujete ke všemu titulky? Doporučuji intenzivní kurzy angličtiny nebo alespoň už vyjít základní školu...
Ne každý se učí angličtinu a ne každý chodí do školy..

Aiderty 28.10.2010 09:01

Havekar
JE to skvělý,dobrej nápad něco takového udělat.Ale udělal bych tomu titulky ne vsichni plinule rozumí.
Trošku je na nich poznať že sú slováci, takže sa im dá rozumieť .Ale tie titulky by mali byť a určite aj budú, niekto sa napr. učí nemčinu a tak =DInak je vidieť že je to kvalitné, tvorcovia si s tým dali kurva práce. A, N33d2getl4id, je porádny záporák =D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet