Blacksmithing a Engineering

Jste vášnivým těžařem, který pobíhá s krumpáčem od rána do večera, má v každé jednotlivé lokaci vytipované těžící trasy a má banku narvanou jednotlivými druhy rudy? Pak vás možná potěší dnešní aktualizace profesí, protože pokud nemáte zvolenou svou druhou profesi, učiníte tak možná již dnes. Aktualizací prošly další dva články o profesích, jež obě využívají Mining.
http://media.wowfan.cz/gameinfo/profese/engineering/engineering
Ellendway se pustil do "zábavné" profese Engineering a dozvíte se se, stejně jako u ostatních profesí, všechny potřebné informace pro začátečníky i pokročilé. Vtipnou formou zjistíte, jaké předměty budete moci vyrábět nebo o čem vůbec Engineering je. Ukázka: Chcete, aby se vaše postava vyrovnala obdivovaným závodníkům na okruzích v Thousand Needles? Rodinám utonutých jezdců upřímnou soustrast. Tým zkušených mechaniků ze stáje Gnorari vynalezl nové brýle, mezi které patří například Energized Bio-Optic Killshades nebo Camouflage Bio-Optic Killshades. Samozřejmě i Goblinis Benz se snažil o novou inovaci a přináší nové, speciálně postavené brýle Lightweight Bio-Optic Killshades a Reinforced Bio-Optic Killshades.
>> Přejít na článek Engineering <<
http://forum.wowfan.cz/obrazky/Javorovej/profese/logo
Javorovej se naopak pustil do profese Blacksmithing, která se hodí hlavně všem Death Knightům, Warriorům a Paladinům. Opět zjistíte všechny potřebné informace o této neméně zajímavé profesi. Ukázka: Profese pro pravé chlapy, kteří milují tvrdou práci, vysoké teploty a vůni rozpáleného železa - to je Blacksmithing. Stačí mít velkou zásobu rudy (ore / bar) a můžete vyrábět veškeré zbroje či zbraně, na které si jen vzpomenete. Nejvíce toto povolání uvítají Warrioři, Paladinové a Death Knighti, protože vyrábět budete převážně plate armor. K Blacksmithingu je vhodné mít i Mining, protože na tuto profesi spotřebujete mnoho a mnoho rudy. Platí zde i pravidlo, že čím vyšší skill a level je pro daný item potřeba, tím je i vyšší nárok na výrobu, co se týče materiálu a financí. Přeci jen výroba epických botek typu Emberforged Elementium Boots něco stojí.
>> Přejít na článek Blacksmithing <<


Naposledy upravil/a Astra 23.09.2011 v 19:09:02.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 23.09.2011 15:46

díky, opraveno

blood 23.09.2011 15:34

Když kliknu na članek blackmithing tak mi to hodi ten tauren s otazníkemChyba 404 Objekt (požadovaná stránka) nenalezen.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet