Budou ve WoWku příbytky pro hráče?

/pic/uploaded/wowhouse
O hráčských příbytcích toho bylo napovídáno hodně. Snad všichni by je uvítali, ale Blizzard ne a ne je zakomponovat do hry. Tohle je asi jediná věc, kterou mohou hráči na oficiálních serverech závidět těm, kteří hrají na vybraných free serverech. Dočkáme se snad někdy těchto příbytků? Herní producent J. Allen Brack prozradil několik věcí.
Player-housing (hráčské příbytky) byl na seznamu věcí, které jsme chtěli udělat ještě před spuštěním originální hry (pozn. red.: myšleno jako tzv. Vanilla) - byla to funkce, která se do hry nikdy nedostala.
Nemyslím si nezbytně, že toto je věc, kterou WoWko potřebuje, protože to, co chceme udělat, je... Nemyslím si, že je postačující hráčům WoWka říct: "Hej, máme hráčské příbytky ve WoW - skvělé!".
Domy pro hráče (případně guildy) byly na seznamu věcí v každé expanzi, ale vždy byly odsunuty, jelikož to nebyla priorita. Také se nabízí otázka, jak by se do hry dostaly? Byly by to prostě jen další domy v Azerothu, nebo by to bylo uděláno systémem instancí? Kdyby přibyly domy, jak by to změnilo tvář Azerothu? Ale z rozhovoru, který Allen Brack poskytl Eurogameru, je jedno jasné, příbytky ve hře nejspíše nebudou. Což je smutná zpráva pro hráče, kteří stejně jako já, chovali v srdci naději, že se někdy ve hře objeví. Jaké jsou vaše názory? Také jste zklamáni? Co byste preferovali více? Aby byly do hry přidány domy nebo aby měl hráč k dispozici vlastní instanci?

Naposledy upravil/a Wrent 09.03.2011 v 14:40:05.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Havekar 09.03.2011 17:21

Osobně po domů nějak moc netoužím,takže z toho sklamaný nejsem,ale udělal bych sídla pro guildy formou instance.

mild96 09.03.2011 16:25

hm no... aby sme pak z wowka nemeli The Sims 3: World of Warcraft

Drápal 09.03.2011 16:21

Podle mě by byli guildhousi skvělým přínosem,který by reprezentoval guildu samotnou,hráčské příbytky jsou podle mě víceméně sporné,protože by zabraly mnoho místa v krajině.Ale guildhouse je skvělý nápad

inddy 09.03.2011 15:31

ja si myslim ze pribytky pre hračov by bola skvela vec. Jednak to dokazuje fakt ze v SW mám svoj dom a nikto sa mi tam nesere .... viac budov ????? kolko budov vo WoW je neobývaných ? koľko uzavrených ? a niektore dediny maju len par domov pridat pár domčekov pre hračov a mas dedinu ... hlavne mesta su dost velke na to aby tie uzamknute budovy boli pristupné pre hráčov ako domovy..... dom by hrac mal ziskat na 60 lvl

Neezer 09.03.2011 14:47

Žádný příbytky, sem pyšný na to že sem bezdomovec!!!

Loťa 09.03.2011 14:30

Kdo hrál Lotro ví kam vede cesta guild hauzů ...ať už bude system vymyšlený jakkoliv dopadne to stejně každej se bude držet svého domku. I když by jste před svůj guild domek hodili pařát z HC sinestry nikdo se nepříjde podívat a blizz má na svém kontě tuny neherního obsahu dalšího navíc se bojí...no nedivím se.

Honza4545 09.03.2011 14:10

Podle mě by se to muselo udělat do instancí protože představte si takovej 300 guild nebo 300 lidi z Barakem nebo GH. kam by se to sechno dalo ? Nejlepší by bylo kdyby to bylo pořešený podobně jako v Lotr online

Rreezznniikk 09.03.2011 13:50

Rreezznniikk
..do vecera na Player-housing, ale jak..
*..do vecera na Player-housing Myslim, ale jak..*

Rreezznniikk 09.03.2011 13:47

Tak ja musim potvrdit tvrzeni Player-housingu, ktery melo bejt na vanille. Kdyz sem hral Alphu tak pod Silithusem daleko na mori byl ostov a jmenovalo se to tam prave Player Housing a byly tam pouzity domy, ktery nejsou nikde jinde ve svete a nebo jen hodne zridka. Do dneska vsechyn tyhle domy jsou v patchi vecinou s nazvem jakou guildhause.wmo a podobne. Ja si myslim ze by to bylo dobry ten Player-housing me osobne by se to libilo a bylo by to taky pekny RP a troska RP nikdy neuskodi. Kazdopadne bych uvital aby bylo vic baraku nez jen jeden a fungoval by jako guild banka, ale taky ny to nemuselo bejt spatny .. nicmene v expanzi, na ktery vjednom kuse delam od rana do vecera na Player-housing, ale jak ho resim si zatim necham pro sebe jeste by me Blizzard ten napad zase ukrad :-D

Molnysh 09.03.2011 13:39

Mě by se spíš líbilo, kdyby WoW jednou dospělo do takové fáze, že by bylo možné, aby se z hráče stal boss, tím myslím, že by mu byly propůjčené speciální schopnosti a ostatní hráči by ho raidovali :-D Sice nevím, jak by to šlo dobře skloubit s tím, že by ten člověk nebyl online nebo s tím, aby toho nějak nezneužíval, ale podle mě by to bylo zajímavé :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet