Budou ve WoWku příbytky pro hráče?

/pic/uploaded/wowhouse
O hráčských příbytcích toho bylo napovídáno hodně. Snad všichni by je uvítali, ale Blizzard ne a ne je zakomponovat do hry. Tohle je asi jediná věc, kterou mohou hráči na oficiálních serverech závidět těm, kteří hrají na vybraných free serverech. Dočkáme se snad někdy těchto příbytků? Herní producent J. Allen Brack prozradil několik věcí.
Player-housing (hráčské příbytky) byl na seznamu věcí, které jsme chtěli udělat ještě před spuštěním originální hry (pozn. red.: myšleno jako tzv. Vanilla) - byla to funkce, která se do hry nikdy nedostala.
Nemyslím si nezbytně, že toto je věc, kterou WoWko potřebuje, protože to, co chceme udělat, je... Nemyslím si, že je postačující hráčům WoWka říct: "Hej, máme hráčské příbytky ve WoW - skvělé!".
Domy pro hráče (případně guildy) byly na seznamu věcí v každé expanzi, ale vždy byly odsunuty, jelikož to nebyla priorita. Také se nabízí otázka, jak by se do hry dostaly? Byly by to prostě jen další domy v Azerothu, nebo by to bylo uděláno systémem instancí? Kdyby přibyly domy, jak by to změnilo tvář Azerothu? Ale z rozhovoru, který Allen Brack poskytl Eurogameru, je jedno jasné, příbytky ve hře nejspíše nebudou. Což je smutná zpráva pro hráče, kteří stejně jako já, chovali v srdci naději, že se někdy ve hře objeví. Jaké jsou vaše názory? Také jste zklamáni? Co byste preferovali více? Aby byly do hry přidány domy nebo aby měl hráč k dispozici vlastní instanci?

Naposledy upravil/a Wrent 09.03.2011 v 14:40:05.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Pazdi 09.03.2011 11:40

Náhodou Ultima byla skvělá a dlouho jsem ji hrál a wowko odsuzoval:p přece jen wowko byla hra pro děcka:p umřels a vše ti zůstalo v uo jsi umřel a vše, co jsi měsíce a roky vydělával bylo v háji Jinak super nápad s tím gh jako gb, teď jen to nacpat blizzardum a říct, že je to dobrá myšlenka a chceme to tak

Riko 09.03.2011 11:26

Nedelejte z toho Ultimu :-D

Snake Plisken 09.03.2011 11:21

Víte,co mě teď napadlo? Že by se to dalo udělat podobným systémem, jaký je u guild banky apod. Přece jen je jich jen pár společných v každém městě a každá má jiný obsah. Kdyby se toto dalo udělat i s guildovnímy domy, tak by to do rázu WoWka zasáhlo zcela ninimálně. A každá guilda podle levelu by si ho vyzdobila k obrazu svému. pravda, bylo by jen jedno místo v každém městě, kde by GH byl a každá guilda by si zvolila jen jeden domov, takže by se vytratila jistá zormanitost, ale jeví se mi to asi jako nejpravděpodobnější možné řešení.

Pazdi 09.03.2011 11:16

tak jak se píše v článku na některých free to je a bylo to super - měli jsme to řešeno nějakým odlehlým místem - konrétně na svazích azshary, takovej plácek, kam jsme se dostávali příkazem a byl tam tak jak píše hulka - opravář, obchodník, guild banka, bylo to fajn, mockrát se sešlo spousta lidí z guildy, sedli si jen tak k ohni uprostřed a povídalo se - je teda pravda, že by to asi odvedlo trošku život z hlavních měst - ale jde o to, jak moc by to vadilo, stejně si teď každý druhý stěžuje na přeplňěná náměstí v sw apod...ale je pravda, že nápad, jak měl hulka - mít guild house a podle lvl guildy ho upravovat a vylepšovat je skvělej a určitě by se to lidem líbilo víc než companionci apod

Javorovej 09.03.2011 10:59

Spíše by hrálo roli, jakou by to mělo plnit funkci. Pokud by to byla jen schovávačka pro slackery s nějakou vnitřní výzdobou, tak tolik brečet nebudem

Snake Plisken 09.03.2011 10:47

Ano, i myšlenka tzv. guild houseů bylo to, s čím počítali. Myslím, že player housey a guild housey jsou myšleny zároveň. Přece jen máš provadu a guildám by se to hodilo více.

hulka 09.03.2011 10:39

zajimavy, pro hrace zbytecny. me by se vic libilo, neco jako Guild house. Nastenka vzkazu a podle lvl guildy moznosti treba jako obchodniku, repaireru atd.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet