Burning Crusade Classic: Zul'Aman a Wrath of the Lich King

  Zul'Aman    Wrath of the Lich King   

Informace, byť se svým způsobem dala očekávat, přišla jako blesk z čistého nebe. Trollí raid Zul'Aman přistál na testovacích serverech.

Kaivax zdroj

PTR server s The Burning Crusade Classic 2.5.4 bylo spuštěno. Hráči si na server mohou nakopírovat postavy, nebo vytvořit nové.

  • Zul'Aman je otevřen pro testování. Abyste se do raidu dostali rychleji, navštivte NPC se jménem Nexus Lord Donjon Rade Jr., stojí uprostřed Shattrathu.
  • Patch 2.5.4 upravuje způsob, jak mezi sebou komunikují server a klient. Tato změna bude pro hráče neviditelná. 

 

;

Všímaví hráči si nenechali ujít příležitost a začali zkoumat data, která Blizzard na servery poslal. Kromě Zul'Amanu to vypadá, že se začínají objevovat první střípky zbožňovaného datadisku Wrath of the Lich King. Databáze ManifestInterfaceData obsahuje stringy nesoucí název " Interface_Wrath," což by mohl být odkaz na přihlašovací obrazovku.

9l5pa4kvpb_1cc99f7669ea9cbdc6af88293539ca5a4e7772ab_1646410022_85.png

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akrapovic 05.03.2022 22:26

co bude s TBC ked sa spusti wotlk? ja napr. nemam zaujem o wotlk a tak isto si nezelam zacinam od nuly...

Lockdaar 06.03.2022 10:44

Po spuštění Wotlk se z BC stane bohužel pravděpodobně mrtvé místo jako tomu je v předešlém Classicu, kde to šlo přímo ukázkově vidět, jelikož všichni si převedou postavy na Wotlk a budou hrát tam.

Hepy 06.03.2022 15:16

@Lockdaar
Na chvilku, dopadne to jako classic a classic TBC. Chvilku budou všichni "hajpnuty" a za dva tři měsíce si uvědomí že to vlastně není taková bomba jak si to idealizuje ve vzpomínkách. Já jsem začínal na konci classiku chvilku poté přišel TBC takže mám také nejlepší vzpomínky právě na TBC a znovu sem ho chtěl hrát, jenomže realita je teď jiná, už mi není šestnáct a nemám na to abych v té hře něco dokázal čas a myslím že tak to má většina hráčů a nováčci to zavrhnou protože všechno trvá dlouho atd. ale je pravda že oproti TBC a classiku je to přeci jen dynamičtější ale to stejně nezmění nic na tom že po položení Ulduaru budou všichni křičet po classic cata protože ten byl přece "nejlepší" :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet