Exploration Achievements, Arény

Opět po práci při "probdělých nocích se zarudlýma očima" Vám s Lightem přinášíme další várku českého seznamu achievements. Dnes by to možná ani nemuselo být řečeno s nadsázkou díky tomuto trochu pozdnímu času, ale musím Vás upozornit, že i tak trochu přeháním. Dnes jsme totiž doplnili všechny Exploration achievements, což je kategorie, která vlastně nepotřebuje návody a proto bylo stejně jako její získání ve hře i její sepsání jednoduché.

Achievements | Seznam

Předpokládá se, že několik týdnů či dokonce měsíců poté co vyjde patch 3.1 bude také spuštěna Arena Season 6. Mám tu o ní nějaké informace, které se ale ještě mohou změnit!!
  • Předpokládá se, že Blizzard s novou sezénou trochu pozmění systém, a to tak, že nové týmy nebudou mít 1500 rating, ale budou ho mít menší. To je důležitá informace, abyste se poté nedivili, když budu zmiňovat požadavky na předměty.
  • Hateful set-předměty a Deadly doplňky (Boty, Pásky, Prsteny...) nebudou mít žádný potřebný personal rating.
  • Deadly set-předměty budou mít snížené požadavky na rating. (od 1300 do 1550, např. rukavice 1350, ramena 1550)
  • Objeví se nové PvP sety - Furious, rating bude od 1400 do 2100, za nízký rating získáte pouze doplňlky, později také set-předměty a zbraně. Za 2300 personal rating budete moci získat tabard, který bude mít pouze kosmetickou funkci a bude prý vybadat dosti zajímavě! Přesně ceny pro každý předmět na fóru.
  • Nebude tak jednoduché získat Deadly itemy přes Emblems of Conquest (emblémy z Ulduaru?) tak jak je nyní jednoduché získat Hateful přes Eblems of Valor.
  • Objeví se nový Wintergrasp boss. Bude umístěný v dalším křídle Vault of Archavon a bude mít podobný loot jako nyní Archavon (čili asi Furious věci + náhodné T8)
  • Ceny věcí v honorech a v aréna bodech zatím nejsou uvedeny, ale předpokládá se, že Hatefuly získáte za cenu Savage, Deadly za cenu Hateful atd.


Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:57:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet