Farewell, wow.herniweb.cz!

Vážení kamarádi a kamarádky, pařani i pařanky,
před dvěma lety, zhruba v tuhle roční dobu, jsem dostal od Beliara příležitost stát se členem redaktorského týmu tohodle webu. Byla to pro mne neskutečná čest (a stále je!). Získal jsem díky tomu mnoho nových přátel a zkušeností. Jak už to ale bývá, nic netrvá věčně (ani láska k jedné slečně), a tak se s Vámi musím rozloučit. World of Warcraft už není mojí životní náplní, přecijenom jsou i jiné a příjemnější věci než běhat po Azerothu a hrát si na vojáky.
Za dva roky, které jsem strávil ve Vaší skvělé společnosti vděčím Vám, Belimu, Al-Adamovi a tunám dalších lidí, kteří podporovali mne a celý tento web.
Web, který má budoucnost. Vím, že Adam z toho udělá fenomenální stránku, protože je to borec nad borce a to co pro web udělal je k nezaplacení.
Dále jsem byl bohužel nucen zrušit účast na Festivalu Fantasie, k čemuž mne donutily osobní důvody. Svoji přednášku tedy předám nejspíše Bluecrossovi, jestli bude chtít. :-)
Co závěrem? Snad jen D Ě K U J U ! ! !. Webu přeju hodně úspěchů, díky Adamovi za to, že mě tu vytrpěl tak dlouho (:-)) samozřejmě Belimu, Novomovi za jeho precizní korekce a dalším a dalším. Mějte se famfárově, užijte si prázdniny, pořádně se zhulte a možná se tu ještě někdy setkáme.

When shadow comes to claim our souls, some must rise - the light of old. Names in stone, spirits of legend, deeds unknown, yet never forgotten! This is the WoW.herniweb.cz team, in honour within and the fear without, remember them when in hope You doubt!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet