Grizzly Hills - Lokace

Pokračuji v přidávání lokací Northrendu na web, dnes je to Grizzly Hills. Nejdříve jsem si myslel, že budu psát lokace až poté co v nich udělám několik questů, ale hold expím pomaleji než píšu :). Grizzly Hills je krásné území podobné Irsku, s nádhernou Irsko-Waleskou hudbou. Mně osobně se opravdu líbí a to hraju WoW na nejnižší detaily :D. Příště pravděpodobně Howling Fjord, poté Zul'Drak. Doufejme, že ani otatní redaktoři nebudou zahálet a napíší nějaké další články.

Grizzly Hills je menší území v jihovýchodním Northrendu, které považujuje za svůj domov hlavně severní kmen furbolgů zvaný Grizzlemaw. Je to docela zelené území, vypadá jako lesy v zimě, a tak zvlněné zelené kopce docela připomínají Irsko, o čemž se ještě více přesvědčíte při poslechu hudby, která zde hraje. Jde rozhodně o jedno z nejkrásnějších území - vysoké stromy, čistý a zářící sníh, kopce také dodávají dobrou atmosféru a dokonce i na vzduchu je poznat jak je čistý.



Ještě tu mám infomaci, že je malá šance, že Vám z Mysterious Egg, které dostávate jako odměnu od frakce The Oracles v Sholazar Basin může padnout Green Proto-Drake, čili zelený proto drak. Tohle Vás možná může přesvědčit při vybírání mezi frakcemi The Oracles a Frenzyheart Tribe :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet