Hromada novinek z WoWka

Ensidia novým sousedem Paragonu

Guilda Ensidia (třetí na světě) mění svůj server. Tarren Mill byl v posledních týdnech prý velice nestabilní (částečně prý kvůli jednomu fishing makru) a kvůli jeho pádům přišla prý Ensidia o několik pokusů na Lich Kingovi a dalších heroic bossech. Až se Ensidii podaří vyčistit ICC, nejspíš se opět vrátí na Tarren Mill (pokud již bude stabilní). Celá věc je ale trochu pikantní v tom, kam Ensidia migruje na Lightning's Blade, což je server, kde hraje momentálně nejúspějšnější guilda na světě - Paragon. Ensidia však striktně odmítá, že by se s touto guildou měla spojit. Paragon je totiž složený pouze z finských hráčů, zatímco v Ensidii je Fin pouze jeden.
/pic/uploaded/ensidia-house2
stormrage 4. nejprodávanější ekniha

Stormrage 4. nejprodávanější e-kniha

Kniha Stormrage od Richarda A. Knaaka, která rozebírá do podrobna další příhody druida Malfuriona Stormrage, popisuje, co se stalo ve Smaragdovém snu a odhaluje tajemnou Noční Můru, se umístila jako čtvrtá nejprodávanější e-kniha na serveru BooksOnBoard.com. Škoda jen, že se tato kniha k nám hned tak nedostane. Ještě že můžeme v nejbližších dnech očekávat vydání Zrodu Hordy...

Pozor na ovladače od NVIDIA

Pokud jste si nedávno aktualizovali svůj ovladač k grafické kartě od NVIDIA na 196.75-WHQL, měli byste zpozornět. Tyto ovladače totiž obsahují chybu u ovládání větráků a při hraní her od Blizzardu jako WoW, SII nebo WIII (a i dalších od jiných výrobců) Vám může odejít grafická karta do křemíkového nebe. Pokud tento ovladač máte, měli byste okamžitě přejít na starší verzi. Abyste zjistili, jako verzi ovladače máte, udělejte následující:
  • Klikněte pravým tlačítkem na plochu.
  • Klikněte na NVIDIA Control Panel (pokud to nevidíte, tak nemáte grafickou kartu od NVIDIA a jste mimo nebezpečí).
  • V levém rohu nově otevřeného okna by měl být odkaz "System Information", na něj klikněte.
  • Verze Vašeho ovladače by se měla zobrazit v okně s Detaily.
Při používání těchto ovladačů byste se měli také setkat s menším FPS (zpomalení hry) apod. Pokud se Vám poslední dobou něco takového stalo, věnujte této zprávě pozornost.
/pic/uploaded/grafika

Patch 3.3.3 se blíží

Už můžeme bez obav říct, že tento patch přijde v nejbližších týdnech. Blizzard Background downloader si už "tahá" další data k tomuto patchi (zatím pouze při vynuceném spuštění). Patch notes a další info můžete zjistit z článku o patchi 3.3.3.

Naposledy upravil/a Wrent 18.03.2010 v 17:39:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rreezznniikk 17.03.2010 21:01

To je blbost, ze Ensidia se nechce spojit s Paragon a nebo jsou naprosto blby.. Fishing macro uz je fixnuty par dni opravdu bylo funkcni povedlo se mi shodit DT. Je to tohle macro./cast Fishing/cast Fishing/cast Fishing/cast Fishing .. a tak dalAle je mozny ze na nekterejch realmech stale bude fubgovat Blizz totiz neumi fixnout bug na vsech realmech najednou to lze jedine patchem .. treba u bugu na goldy to jde postupne po realmech a tohle je bug podobnyho charakteru takze nekde urcite bude fungovat, ale rozhodne ne na Tarren Millu .. takze Lighting's Blade muze bejt jednim z realmu kde jeste jde .. takze bych se nedivil ze jim to nekdo shodi i tam lol.

Radiaw 17.03.2010 20:43

Sirena: Dají, normálně v knihkupectví

Radiaw 17.03.2010 20:43

Nedá se grafika pak reklamovat nebo něco? Když je to chyba Nvidii .. (jen se ptám, mám Atinu)

Sirena 17.03.2010 20:38

Hele, dají se ty knihy zakoupit i někde v obchodě nebo jen po internetu?

Wrent 17.03.2010 20:32

Wrent : když si nainstaluješ nový, tak už ne, žejo

Wrent 17.03.2010 20:30

Foule: to nic nemění na tom, že se musí tohoto ovladače zbavit.

Scara 17.03.2010 20:27

Jo, ten zkur.. ovladač... trvalo mi dva dny, než jsem zjistila proč mi u WoW a jinych MMORG najednou hazi pc Modrou smrt,atd.. Nakonec, po odinstalovani ovladace a navraceni stareho to dopadlo tak, ze grafika je nenavratne poskozena a hry co jsem hrala na full detaily musim hrát na nejnizsi, abych ji do koupi nove, neupalila uplně.

siriand 17.03.2010 20:24

A kdyžtak tak už s nižším FPS, pokud je hra pomalejší.

Foulwynd 17.03.2010 20:22

NVidia dnes vydala nové ovladače, které chybu předchozích opravují..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet