Legion nyní koupíte za 35 euro!

  WoW Token    Sleva    Legion   

 

Chcete si přesunout postavu, změnit její jméno nebo třeba přesunout celou guildu? Máte jedinečnou šanci na tom ušetřit. Blizzard totiž právě aktivoval dvoutýdenní slevovou akci.

 

Pokud máte nějakého známého nebo snad stále nevlastníte datadisk Legion, máte unikátní možnost jej získat se slevou 10 euro. Sleva platí jak pro standardní, tak deluxe edici. Sleva samozřejmě platí pouze pro digitální distribuci přímo od Blizzardu.

 

Můžete také získat až 25% slevu na některé služby, které se týkají hlavně vašich postav. Pokud chcete změnit vzhled, rasu, jméno, frakci postavy nebo postavu kompletně přesunout na jiný server, budete cenou příjemně překvapeni. Sleva platí od 23. března do 4. dubna. Sleva platí také na guildovní služby, včetně změny jména guildy, guildovního přesunu na jiný server nebo změnu frakce.

 

Pokud nechcete platit za služby, jež jdou využít na vaše postavy, můžete v aukci nakoupit WoW Tokeny a proměnit je za €12.99, resp. £9.99. Cena WoW Tokenu se v současné době pohybuje kolem 200 tisíc goldů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Munphf 27.03.2017 11:23

Chjo, to je dycky tak, clovek koupi mesic zpet Legion a ted prijdou slevy .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet