Nejlepší World of Warcraft bug

/pic/uploaded/bugwow
World of Warcraft se se svou celou velikostí rozhodně nemůže vyhnout chybám a předpokládám, že každý z vás se s nějakým bugem již setkal (a to nemluvím k hráčům na free serverech). Většinou jde o iritující skutečnosti, které vám znepříjemňují hraní - nefunkční úkoly, "evadující" potvory nebo dokonce titánsky silní bossové, jejichž údery z vás doslova vymáčknou duši. Některé bugy jsou však vtipné a nebo se jim i dá vyhnout a proto zážitek ze hry nijak moc nekazí. Blizzard je sice také většinou opraví, stejně jako nepříjemné chyby, ale reakce WoW komunity je na ně většinou více než kladná. Problematice bugů jsme se na webu věnovali jen velice okrajově a všímali jsme si právě těch příjemných. Připomenout můžu prastarý WOcasův bug s wyvernou nebo mou parafrázující povídku Deník orka na freeserveru. WoW Insider už před dlouhou dobou ukázal další velice povedený bug, o který bych se s vámi dnes podělil i já. Celý bug byl založen na lodi v Booty Bay a Death Knightově abilitě Death Grip. Chyba už je samozřejmě opravena, ale tehdy pouze stačilo začít duel s Death Knightem na lodi, který na vás musel použít zmíněné kouzlo, jež vás nepřitáhlo na loď, nýbrž poslalo na cestu kolem světa. V době datadisku Wrath of Lich King jste tak mohli "létat na Azerothu" a to dokonce bez potřebného mounta! Z ptačí perspektivy jste si mohli prohlédnout džungle Stranglethornu, pobřeží Westfallu, věže Stormwindu, zasněžené pláně Dun Morogh, doly (!) v Hillsbrad Foothills a svůj trek jste zakončili kdesi v Alterac Mountains. Pro ilustraci přikládám video:
Narážíte často na bugy? Který byste nazvali tím úplně nejlepším?

Naposledy upravil/a Astra 19.04.2011 v 06:57:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 29.07.2011 15:37

Mne sa stalo že na takom freeservru byl pred warchievmi port všade a mne sa stalo že sme išli na garoša ale hordaci nas sundali bežim k proterovi garosh za mnou portnem sa uf pred warianom a za mnou garosh fakt epicky boj 10 minutovy z og pribehli guardi nejak a kilili sa tam hlava nehlava a garosh dal take agro že aj andiun ho bachal paličkoua potom som ziskal achievement Garosh helscream head

opruzenina 20.04.2011 20:14

Teď jsem se setkal se super bugem na freečku...Dělal jsem v hellfiru Q na absorbování nějakého oka nebo co. Q byl sice nefunkční (protože jsem byl na freečku, to je jasné ne?), ale Q item měl trošku rozšířené funkce. Šlo o to, že místo na oko se dalo použít na jakékoli (takže i na friendly) NPC a to samozřejmě zmizelo. Použití na hráče způsobovalo, že se nemohl pohnout (nevím jestli mohl castit atd., to jsem netestnul). Pěkná zábava byla, když jsem v OG vydeletoval fly mastery, bankeře, aukci, Garroshe...

Tangalunga 20.04.2011 06:47

Jde se vám přihlásit do WoW? Na battle.net mi to píše když se chci lognout mainteance, servery jsou up ale píše mi to unable to connect

Ragnak 19.04.2011 20:51

Mně se osobně nejvíce libil jeden bug v BG: Tauren druid odklikl Warsong Gulch když letěl na wyverně..a ta mu zůstala..Alíci byli docela zaražení =D Navíc mohl i v pohodě kástit, i když rychlost pohybu nic moc.

Beastmeen 19.04.2011 20:22

muj bug byl kdyz sem letel pres BT(nebo okolo) litakem a kdyz sem byl u zeme tak sem si chtel hodit obyč mounta byl bug=300% bežici mount

DaveL 19.04.2011 14:09

Rreezznniikk
Nejlepsi bug nevim, ale zarucene nejhorsim bugem pro me je quest v tol baradu osvobodit toho Taurena nebo co to je za becku, kdyz se to bugne treba 5x zasebou jako ze me vzdycky tak mam potrebu vyskocit z okna.
a proto ten quest radši zrušili

Rreezznniikk 19.04.2011 10:16

Nejlepsi bug nevim, ale zarucene nejhorsim bugem pro me je quest v tol baradu osvobodit toho Taurena nebo co to je za becku, kdyz se to bugne treba 5x zasebou jako ze me vzdycky tak mam potrebu vyskocit z okna.

Loťa 19.04.2011 08:00

Nejlepší bug se my stal v Ulduaru na Hodirovy. Prostě překlik a bublina letěla tankovy a boss se evadl počitadla se vynulovaly. Tank zareagoval sundal si jí a hned znovu tauntnul bose, který se nestačil dohealovat (v tom byl bug) a world rank 163 na rychlostním achivu byl na světě + bedna lootu navíc . Přiznaly jsme se GM a o achiv jsme nepřišly dva dny na to byl hotfix.

WillieBirkin 19.04.2011 02:38

Zrovna teď jsem dělal q v Grizzly hills a doprovázel holku s králíkem. Po zabití medvěda zůstala ta slečna v něm uvězněná a já doprovázel akorát toho králíká. Bil se srdnatě sám (nebo to tak aspoň vypadalo), ale když došel do bodu, kde měla zřejmě Emily kecat, tak jen stál a civěl. Po deseti minutách jsem se naštval a že poletím za Emily... Jen jsem se vzdálil, hned se napsalo Quest Failed.

Ellendway 18.04.2011 21:56

Dejv
Nejlepší bug je když Frost mage zemře v nějakym combatu (třeba v BG)
*ROFL*

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet