Nový systém random Heroic podrobněji

/pic/uploaded/41zuljin
Už v pátek jsem psal o novinkách v systému daily dungenů, avšak jelikož v té době ještě nebylo nějak moc oficiálních informací, nešlo zamezit menším nesrovnalostem a věřím, že v tom mnozí z vás ještě teď mají guláš. Naštěstí Blizzard již začal vysvětlovat, jak to všechno bude nejen s dungeony, ale i s Valor pointy (VP). V současné době dostanete 70 Valor Points za každý první Cataclysm Heroic dungeon za den, s patchem 4.1 dostanete 70 Valor Points za každý Cataclysm Heroic Dungeon z prvních sedmi týdně. Nové dungeony Zul'Gurub a Zul'Aman budou ve vyšším tieru, čili za jejich dokončení dostanete 140 Valor Points a to také maximálně sedmkrát týdně. Z toho plyne, že z Heroic Dungeonů můžete tímto způsobem získat týdně až 980 Valor Points. Podle níže uvedených příkladů jsem to pochopil tak, že ani tak nezáleží na počtu Heroic dungeonů jako na bodech získaných. Pravděpodobně je to tedy tak, že za týden můžete z Heroic dungeonů získat 980 VP a je jedno, zda projdete jen ty nové nebo to nějak zkombinujete s těmi staršími. Jelikož pro vás bude tato nová koncepce určitě mnohem těžší na sledování, přibude do Dungeon Finderu nová lišta, která vás bude informovat, kolik VP ještě můžete za týden získat - týdenní maximum je totiž 1250 VP, a pokud tohoto maxima dosáhnete, další body prostě již nedostanete. Do maxima se samozřejmě počítají i body z Heroic dungeonů. Díky liště však budete okamžitě vědět, kolik bodů jste již získali a které před vámi ještě leží. Mimo to vám tato nová část rozhraní i sdělí, kolik Heroic dungeonů za body jste již prošli. Abych předešel nějakým disinformacím, každý týden můžete samozřejmě jít kolik Heroic dungeonů chcete, ale pouze za Heroicy proběhnuté do maxima za Heroic dungeony (980VP) dostanete VP. V následujících heroic dungeonech normálně dostanete loot, reputaci apod. Jelikož nové dungeony Zul'Gurub a Zul'Aman budou ve World of Warcraft "úplnou novinkou", budou těžší než starší Cataclysm Heroic dungeony, získáte za ně více Valor Points a bude jim tedy příslušet nový Tier. V Dungeon Finderu budete moct jednoduše zvolit, zda chcete Random dungeon z jednoho nebo druhého tieru. Je to všechno docela složité, co? Naštěstí Blizzard připravil pár příkladů, na nichž se to snad pochopit dá!
Lylirra zdroj

Příklad 1: Hráč A hraje v pátek se svými kamarády a projdou 7 krát nové dungeony patche 4.1 a získají tak 980 VP (7 x 140 VP). Další den pomůže kamarádovi s nějakým starším Cataclysm Heroic Dungeonem -- třeba Heroic Deadmines. Jelikož hráč A již tento týden z random Heroiců získal 980 VP, za sobotní proběhnutí Deadmines nedostane žádné Valor Points. Příklad 2: Hráč B zabije ve 25-man verzích Argalotha, Council of Wind a Halfuse Wyrmbreakere, čímž získá za úterní večer 270VP. Poté během pracovních dní projde třemi staršími Cataclysm Heroicy (tier 1) a získá 210 VP. Přijde sobota a hráč B se rozhodne zabít HODNĚ trollů a vydá se tyto dungeony několikrát projít. V tuto chvíli má hráč 770 dostupných Valor bodů z Heroic dungeonů (980 - 210 = 770). To znamená, že nové dungeony může proběhnout ještě šestkrát -- za prvních 5 dostane 140 VP a za šestý pouze 70VP, čímž se dostane na 980. Příklad 3: Hráč C zabije v raidu hodně bossů - celkem 10 se svými dvaceti čtyřmi kamarády během úterý a středy a získá 900VP. Stále ještě může získat 350VP, než dosáhne týdenního maxima. Maximum z Heroic dungeonů ho v tuto chvíli nijak nemůže ovlivnit, takže může jít buď 3 nové Heroic dungeony nebo 5 starých nebo dva nové a jeden starý - a získá zbylých 350VP.

Blizzard prý vydá i nějaký graf či obrázek, který to vysvětlí ještě podrobněji. Doufejme...

Naposledy upravil/a Wrent 20.03.2011 v 12:50:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

BlackFans 21.03.2011 12:26

Co je na tom zloziteho? Je to stale to iste co doteraz akurat to bude ako s pointami za arenky. Urcity pocet tyzdene. V arenach mas 5 vyher a mas cap a v hckach budes mat 7 vybielenych dungeonov... zloziteho

Meffe 21.03.2011 10:16

Čaňa
vsichni si to odejdou ve stedu a ve ctvrtek a pak budem cekat na random 10 hodin
No toho bych se neobaval, hracu dle meho bude dostatek neustale. Navic raidujici hraci jiz vetsonou hc ani nechodi, spise tak s altikama a to bude vetsinou o vikendu. Kazdopadne jak jsem jiz psal, hracu bude jiste dostatek neustale.

Čaňa 21.03.2011 09:27

vsichni si to odejdou ve stedu a ve ctvrtek a pak budem cekat na random 10 hodin

debIT 21.03.2011 08:19

A podle me se od patche 4.1 stane to, ze cekaci doby na stare, puvodni heroicky se dramaticky prodlouzi, prtooze kdo by je chodil, kdyz za nove dostane vic valoru. Jedine lidi, kteri nebudou mit dost vysoky ilev aby je to do Zul'u pusilo a tech uz tolik nebude.

Ellendway 20.03.2011 12:46

Neezer
Nemá tam náhodou bejt Conclave of wind než Council of wind?
http://www.wowhead.com/search?q=Conclave+of+wind

Rostdor22 20.03.2011 12:35

Neezer
Nemá tam náhodou bejt Conclave of wind než Council of wind?
ma mozno si uz aj blizz nepozna bosov

Neezer 20.03.2011 12:32

Nemá tam náhodou bejt Conclave of wind než Council of wind?

Rostdor22 20.03.2011 12:25

Teraz by ma zaujimalo kto tomu nechape ??? vsak to bolo jasne od zaciatku podla mna sikovna vec ktora mala byt uz davno uz len dufat ze mi do tier 2 hc nebide vyberat ludi co budem musiet pretahovat ako teraz ked mam v 90% najvyzsi dmg

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet