Oficiální aplikace BlizzCon pro Android a iOS

http://wowfan.cz//pic/blizzcon/15/BlizzConAPP/BlizzConAPP
Již v pátek propukne BlizzCon 2015 a Blizzard vydal aplikaci, která pomůže s organizací času jak návštěvníkům, tak fanouškům, kteří budou sledovat BlizzCon přes stream. Aplikace „BlizzCon Guide“ je zcela zdarma a je dostupná pro Android a iOS. Součástí aplikace je kalendář, streamy, novinky a mapa.

Naplánujte si den

V aplikaci si můžete naplánovat sledování celého BlizzConu. Můžete si nechávat zasílat upozornění přímo od aplikace, nebo zvolenou přednášku vložit do kalendáře a upravit si upozornění v kalendáři. Události BlizzConu můžete seřadit pomocí dne, času, herní série a mnoha dalších možností.
BlizzCon applikace BlizzCon applikace

Sledujte stream

Pokud máte zakoupenou virtuální vstupenku pro BlizzCon 2015, můžete v aplikaci sledovat živé vysílání všech přednášek a událostí. Stačí se v aplikaci přihlásit pomocí svého Battle.net účtu a máte vyhráno! No, a pokud nemáte vstupenku, můžete si ji přes aplikaci zakoupit. Některé přenosy budou také zcela zdarma. Pokud chcete vidět pouze zahajovací ceremonii, máte možnost. V aplikaci půjde sledovat bez nutnosti zakoupení vstupenky. Zdarma budou k dispozici také turnaje z World of Warcraft, StarCraft II, Hearthstone a Heroes of the Storm.
BlizzCon applikace BlizzCon applikace

Zůstaňte v obraze

Aplikace obsahuje také novinkovou sekci. V této sekci naleznete ty nejnovější informace a aktualizace z probíhajícího BlizzConu nebo z oficiálního BlizzCon obchodu. Novinky samozřejmě naleznete i na WoWfanu. Aplikace je zcela zdarma pro Android (verze 4.0 a vyšší) a iOS (verze 7.0 a vyšší).


Naposledy upravil/a Bellatrix 03.11.2015 v 14:32:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet