Omezení počtu Artifact Traits v PvP

 

Blizzard v poslední aktualizaci umožnil v instancovaném PvP využívání všech naučených „talentů“, které můžete získat pro artefakt zbraně. Jde o takzvané traits, jež můžete získávat pomocí získávání Artifact Power a následného vylepšování zbraně. Ještě před aktualizací bylo možno využívat pouze prvních 35 traits – další byly automaticky při vstupu do PvP vypnuty.

 

Ornyx, americký World of Warcraft Community Manager, na fóru uvedl, že s příchodem poslední aktualizace přibylo mnoho způsobů, jak rozdíl mezi chybějícími traits na artefaktech efektivně snížit. Přes to všechno zpětnou vazbu vítají a situace bude vyřešena nahráním malého opravného balíčku, který omezení opět aktivuje. Ornyx také upozornil na fakt, že toto omezení bude aktivní pouze v druhé PvP sezóně a v následující sezóně budou moci hráči využívat všechny traits.

 

V další aktualizaci bude představeno hned několik dalších možností, jak urychlit získávání Artifact Power a tím pádem i Artifact Traits. Přibudou také nové možnosti a rozšíření, takže Artifact Traits budou zase o něco důležitější. Pokud se tedy aktivně nesnažíte získávat Artifact Power, možná byste si měli v průběhu čekání na Battleground nebo Arénu dokončit několik World Questů, za které můžete získat poměrně mnoho Artifact Power.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet